Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Ποιους “φωτογραφίζει” ως “σωτήρες” που ζουν από τον αθλητισμό με ανακοίνωση του;

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Ποιους “φωτογραφίζει” ως “σωτήρες” που ζουν από τον αθλητισμό με ανακοίνωση του;

Ανακοίνωση με την οποία “φωτογραφίζει” κάποιον ή κάποιους αποκαλώντας τους “σωτήρες”, επισημαίνοντας ότι επιδιώκουν την προσωπική τους προβολή και ζουν ΑΠΟ τον αθλητισμό, εξέδωσε το ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης εξέδωσε το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου, απαντώντας σε δημοσιεύματα και κριτική που δέχθηκε για το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Θεόδωρος Μαυρίδης, ψήφισε το βράδυ της Τρίτης στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ του ΕΣΑΠ υπέρ του Ολυμπιακού, του οποίου τυγχάνει όπως γνωρίζουν όλοι φανατικός οπαδός. Ο κ.Μαυρίδης εκπροσωπεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις συνεδριάσεις της Λίγκας, έχει διατελέσει στο παρελθόν ως τιμ μάνατζερ του Εθνικού και  στην ψηφοφορία για το αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για τις θέσεις 1-4 ψήφισε υπέρ της συνέχισης, όπως ζητούσε δηλαδή ο Ολυμπιακός, ενώ σε περίπτωση οριστικής διακοπής, τάχθηκε υπέρ του να απονεμηθεί ο τίτλος στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλύπτει απόλυτα τον εκπρόσωπο του, επισημαίνοντας ότι λειτούργησε όπως ακριβώς είχε συζητήσει και είχε συμφωνηθεί με τη διοίκηση του ΤΑΑ. Επίσης, πλέκει το εγκώμιό του με την χαρακτηριστική αναφορά ότι «ζει για τον αθλητισμό» και όχι «από τον αθλητισμό». Αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για κάποιους που εκτός της προσωπικής τους προβολής ζουν από τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

“Η σημερινή διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός έχει σκοπό να τιμήσει και να προβάλει το ίδιο το άθλημα. Την προσωπική προβολή την παραχωρούμε στους “σωτήρες” του.

Όσον αφορά την ψηφοφορία στην διαδικτυακή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ ,ο κ. Μαυρίδης ψήφισε έτσι όπως είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει. Όποιος από τον “Τύπο”, ενδιαφερόταν να ενημερωθεί ,δεν είχε παρά να ρωτήσει.

Για τον Teo, έχουμε μόνο να αναγνωρίσουμε, ότι ζει και εργάζεται ΓΙΑ τον αθλητισμό και όχι ΑΠΟ τον αθλητισμό.

Υ.Γ. Δεν σκοπεύουμε να σας κουράσουμε με άλλη ανάρτηση”.