Ξέσπασμα Γιάννη Τοπαλούδη: “Οι βασανιστές, δολοφόνοι της κόρης μου δεν θα πληρώσουν”

Ξέσπασμα Γιάννη Τοπαλούδη: “Οι βασανιστές, δολοφόνοι της κόρης μου δεν θα πληρώσουν”

Ξέσπασε προχθές βράδυ μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο χαροκαμένος πατέρας της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη.

Ίσως μέσα του να περίμενε, μετά την συγκινητική αγόρευση από την Εισαγγελέα της έδρας Αριστοτελία Δόγκα, όσα ακολούθησαν. Με την επίθεση που ακολούθησε από τον Πρόεδρο των Δικηγορικών Συλλόγων Δημήτρη Βερβεσσό, που… ενοχλήθηκε από την κριτική της για την στάση των συνηγόρων υπεράσπισης και εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον της ζητώντας να ανακαλέσει όσα είπε. Πολύ περισσότερο φυσικά με την απαράδεκτη παρέμβαση του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσου, που στράφηκε εναντίον της ίδιας Εισαγγελέως, λίγο πριν εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, για το ειδεχθές έγκλημα των δύο κατηγορουμένων, του 23χρονου Ροδίτη, από οικογένεια με σημαντική οικονομική επιφάνεια και του 21χρονου Αλβανού.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, που κράτησε όλο το προηγούμενο διάστημα πολύ αξιοπρεπή στάση, ξέσπασε λοιπόν λέγοντας χαρακτηριστικά:

Εγώ και η σύζυγος μου έχουμε να διανύσουμε έναν βασανιστικό μαραθώνιο πόνου, μέχρι να πεθάνουμε. Και γι΄αυτό οι δυο αυτοί κατηγορούμενοι, βασανιστές, βιαστές και δολοφόνοι της κόρης μας δυστυχώς δεν θα πληρώσουν. Μόνο θα καταδικαστούν από την ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς”.