Αλεξανδρούπολη: Στην… φάκα της Ασφάλειας “ποντικός” που διέρρηξε τρία καταστήματα και ένα γραφείο

Αλεξανδρούπολη: Στην… φάκα της Ασφάλειας “ποντικός” που διέρρηξε τρία καταστήματα και ένα γραφείο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) διαρρήξεις και μία (1) απόπειρα από καταστήματα και γραφείο, που διαπράχθηκαν την 13/14-5-2020, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 14-5-2020 στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια ερευνών για διαρρήξεις που διαπράχθηκαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε διέρρηξε τρία (3) καταστήματα και ένα (1) γραφείο, καθώς επίσης επιχείρησε να διαρρήξει ένα (1) ακόμη κατάστημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων ο δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό των δύο καταστημάτων και του γραφείου, χρήματα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 πιστόλι κρότου – αερίου
  • 1 συσκευασία με μεταλλικά σφαιρίδια
  • 1 μαχαίρι
  • 20 ναρκωτικά δισκία
  • το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.