Α.Ε.Διδυμοτείχου: Αποφάσισε την συμμετοχή στη Γ’ εθνική, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Έβρου

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Αποφάσισε την συμμετοχή στη Γ’ εθνική, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Έβρου

Την απόφαση να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021, πήρε η διοίκηση της ιστορικής Α.Ε.Διδυμοτείχου, η οποία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ ‘Έβρου.

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο που σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, ο Πρόεδρος Σάκης Κολιούμπας και τα μέλη της διοίκησης, αφού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την δικαίωση των κόπων λαι των προσπαθειών όλων των συντελεστών της ανόδου στην αγωνιστική περίοδο που έληξε, έστω και αν αυτό έγινε άδοξα λόγω του κορονοϊού, πήραν την απόφαση για συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του Διδυμοτείχου επιστρέφει μετά από 2 χρόνια.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο κ.Κολιούμπας παραμένει Πρόεδρος, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες του συνεχίζουν την προσφορά τους στην ομάδα και τη διοίκηση και στη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέα μέλη στο Δ.Σ της Α.Ε.Δ. Ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από πολλά άτομα να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν διοικητικά και όχι μόνο, ανάμεσα τους και πολλά… δυνατά ονόματα επαγγελματιών της πόλης. Επίσης, η διοίκηση δηλώνει ανοιχτή στην ενεργό ανάμιξη οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια για μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και μάλιστα θα απευθύνει και δημόσια πρόσκληση τις επόμενες ημέρες.