ΣΟΚ: Τράκαραν, κατέβηκε να βοηθήσει τον άλλον οδηγό και είδε ότι σκοτώθηκε ο… πατέρας του!!!

ΣΟΚ: Τράκαραν, κατέβηκε να βοηθήσει τον άλλον οδηγό και είδε ότι σκοτώθηκε ο… πατέρας του!!!

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών κοντά στα Λουτρά, αφού δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη. 

Όπως σας ενημέρωσε χθες ΠΡΩΤΟ το Evros-news.gr, η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στον 43χρονο αστυνομικό και τον πατέρα του, αφού ο πρώτος ενώ κατευθυνόταν με το επαγγελματικό φορτηγάκι της οικογενειακής επιχείρησης που έχουν στην Αλεξανδρούπολη, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ένα Ι.Χ μάρκας Peugeot που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και ο οδηγός του φαίνεται πως για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος παρά τις υλικές ζημιές, δεν τραυματίστηκε και βγήκε από το αυτοκίνητο προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον συνάνθρωπο του ο οποίος φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο άλλο αυτοκίνητο που είχε βγει από τον δρόμο. Το σοκ του ήταν τεράστιο, όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο για τον 68χρονο πατέρα του, τον οποίο παρά την τραγική ψυχολογική του κατάσταση έβγαλε αμέσως. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά και το πλήρωμα από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα στο σημείο μια και από σύμπτωση βρισκόταν εκεί κοντά, διαπίστωσε ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός. Έγινε βέβαια άμεσα η διακομιδή του στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός σε τροχαίο 68χρονος πατέρας, από τρακάρισμα με τον… γιο

Ο γιος φανερά σοκαρισμένος, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη και πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε το τρακάρισμα με τον πατέρα του και ήταν πλέον νεκρός. Οδηγήθηκε από τους συναδέρφους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης για να δώσει κατάθεση, ενώ από την σημερινή νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ίσως προκύψει κάτι όσον αφορά τους λόγους που ο άτυχος 68χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μαζί την ζωή του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την οικογενειακή τραγωδία

Την 15-5-2020 και ώρα 14.20, στο 13ο χιλ.  Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης  Συνόρων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που 
οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός και επέβαιναν άλλα τρία άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου. 
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.