Προκαταρκτική εξέταση κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Ορεστιάδας, από δημοσίευμα του Evros-news.gr

Προκαταρκτική εξέταση κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Ορεστιάδας, από δημοσίευμα του Evros-news.gr

Προκαταρκτική εξέταση κατά ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, προς διακρίβωση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, από δημοσίευμα του Evros-news.gr με θέμα: Σοβαρά ερωτήματα Διαπλοκής: Η Σχολή Αστυφυλάκων ζήτησε καθαρισμό δωρεάν απ’ το Επιμελητήριο Έβρου, που επέλεξε… Ραδιόγλου!!!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα στις 4 Απριλίου 2020 αναφέρονταν σε σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν από μια υπόθεση η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά… διαπλοκής, με πρωταγωνιστές την Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, το Επιμελητήριο Έβρου στο οποίο απηύθυνε αίτημα για καθαρισμό και απολύμανση των εγκαταστάσεων της και την εταιρεία που ανέλαβε κάτι τέτοιο.

Όπως είχαμε αναφέρει, από ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της 1ης Απριλίου 2020, με τίτλο: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, στην απόφαση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, υπάρχει ποσό 4.222,45 ευρώ που πληρώθηκε στην εταιρεία ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΕ (Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου) για τον συγκεκριμένο σκοπό. Δημοσιεύσαμε μάλιστα και την σχετική απόφαση από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

Διατυπώσαμε μάλιστα σοβαρά ερωτήματα που χρήζουν απάντησης από τους άμεσα εμπλεκόμενους, τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Βλάχο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χριστόδουλο Τοψίδη, αφού αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάσανε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, θα πρέπει να εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Το Επιμελητήριο Έβρου με ανακοίνωση του, την οποία φυσικά δημοσιεύσαμε αμέσως, απάντησε πως επρόκειτο για χορηγία στην Σχολή, επειδή φιλοξένησε αστυνομικούς που απασχολήθηκαν στην λαθρομεταναστευτική κρίση των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Επιμελητήριο Έβρου: Απάντηση στο Evros-news.gr: Ήταν χορηγία στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου ο δωρεάν καθαρισμός της

Κατέθεσε ως Μάρτυρας ο Κώστας Πιτιακούδης

Τις προηγούμενες ημέρες για την συγκεκριμένη υπόθεση και στο πλαίσιο της Προκαταρκτικής εξέτασης κατά ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, προς διακρίβωση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, κατέθεσε ως Μάρτυρας ο υπεύθυνος του Evros-news.gr Κωνσταντίνος Πιτιακούδης. Συγκεκριμένα η κατάθεση του έγινε στο Πταισματοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 13 Μαίου.

Είχαν προηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας, καταθέσεις και από άλλους Μάρτυρες που μπορεί να γνωρίζουν λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης, σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα, οπότε αναμένουμε την συνέχεια της.

Ένα σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια στην Ιστοσελίδα του evros-news και στην ομάδα που την απαρτίζουν για την σωστή ενημέρωση, πάντα πρώτοι στις ειδήσεις και ειδικότερα στις τοπικές ειδήσεις, καμία άλλη ιστοσελίδα εντός Ν.Έβρου δεν αναδεικνύει τέτοιου είδους θέματα-προβλήματα, όλα τα ζητήματα είναι κρυμμένα κάτω από το χαλάκι (όσα υπάρχουν) και εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε ”πλήρη άγνοια”. Μπράβο σας που έχετε το θάρρος και δημοσιεύεται όλα τα προβλήματα και τις διαστρεβλώσεις έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να αξιολογούμε με όσο το δυνατόν καλύτερα κριτήρια τους τοπικούς <> και να έχουμε γνώση για το ποιοι είναι αυτοί που εργάζονται για το γενικό καλό και ποιοι είναι αυτοί που εργάζονται για προσωπικά συμφέροντα η για άλλο σκοπό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*