Καταπέλτης Παντελίδης: “Ο κ.Ζιώγας γνώριζε για τους 50 ανασφάλιστους, απλήρωτους εργαζόμενους. Με έβριζε ο… ατσαλάκωτος Γκοτσίδης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταπέλτης Παντελίδης: “Ο κ.Ζιώγας γνώριζε για τους 50 ανασφάλιστους, απλήρωτους εργαζόμενους. Με έβριζε ο… ατσαλάκωτος Γκοτσίδης” (ΒΙΝΤΕΟ)

-“Ο… ατσαλάκωτος Γκοτσίδης με έβριζε παντού για να μην εκλεγώ, γιατί φαίνεται του χαλούσα τα σχέδια”

-Αυτός και ο κ.Ζιώγας έκαναν ότι μπορούσαν και με κυνηγούσαν για να μην εκλεγώ. Το ήξερε και ο κ.Λαμπάκης αυτό.

Καταπέλτης ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Παντελίδης για το θέμα των 50 ανασφάλιστων, απλήρωτων και χωρίς συμβάσεις εργαζόμενους επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του καλύτερου ραδιοφώνου του Έβρου ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, ο κ.Παντελίδης… έδειξε τον πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Ζιώγα, ως υπεύθυνου για το πρωτοφανές μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί. Τους 50 εργαζόμενους δηλαδή από την οδό Άβαντος, που ζητούν τώρα τα χρήματα τους, λέγοντας ότι δούλεψαν σε 2μηνα και όχι μόνο δεν πληρώθηκαν, αλλά ήταν και ανασφάλιστοι. Επίσης κατήγγειλε ότι ο κ.Ζιώγας με τον πρώην Πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Γκοτσίδη (ατσαλάκωτο τον αποκάλεσε) του έκαναν άγριο πόλεμο και κατάφεραν να μην εκλεγεί.

“Ο κ.Λαμπάκης ήξερε για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί το 2019 υπήρχε ένα ποσό 180.000 ευρώ για τους εργαζόμενους σε 2μηνα και με αυτά τα χρήματα μπορούσαν να δουλέψουν 60 με 70 άτομα. Μέχρι τις 30 Αυγούστου πληρώθηκαν 57.000 ευρώ, δηλαδή 20 με 21 άτομα. Επομένως δική μου αρμοδιότητα ως υπεύθυνου για τα οικονομικά, ήταν να μου ζητούν χρήματα και να τα βάζω για να πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Την αρμοδιότητα για την απασχόληση τους και ποιοι θα ήταν, την είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο κ.Ζιώγας. Επομένως δεν μπορεί να μας πει ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες απασχολούσαν τους εργάτες αυτούς για 2 μήνες, χωρίς να είναι υπόψη του κ.Ζιώγα.

Χρήματα υπήρχαν για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Τώρα πως δούλευαν χωρίς να προσληφθούν, αρμόδιος ήτα  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Μπορείτε να διανοηθείτε να απασχολούνται σήμερα στην καθαριότητα και να μην το γνωρίζει ο νυν Αντιδήμαρχος κ.Δαστερίδης. Πως τους απασχολούν και που, είναι θέμα του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Να μην ρίχνουμε τα βέλη στους υπηρεσιακούς. Ο κ. Ζιώγας γνώριζε για τους 50 ανασφάλιστους εργαζόμενους, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Μου έλεγε ο κ.Λαμπάκης και έβαζα τα χρήματα για την πληρωμή των εργαζόμενων στην καθαριότητα, αλλά αυτός που το ήξερε αποκλειστικά και μόνο πως και αν προσλήφθηκαν και αν υπέγραψαν συμβάσεις, το γνώριζε ο κ.Ζιώγας που ήταν αρμόδιος”.

“Ο… ατσαλάκωτος Γκοτσίδης με έβριζε παντού

για να μην εκλεγώ, γιατί φαίνεται του χαλούσα τα σχέδια”

Στη συνέχεια ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών έκανε ευθεία επίθεση στον Χρήστο Ζιώγα, αλλά και στον επίσης δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γκοτσίδη, τον πρώτην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα και… ατσαλάκωτο. “Κάποιοι που βγήκαν πρώτοι, δεύτεροι και τρίτοι δημοτικοί σύμβουλοι, δίναμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για επισκευές μηχανημάτων και τα μηχανήματα δεν επισκευάζονταν. Άκουσα τον κ.Ζιώγα να δηλώνει με αφορμή το θέμα με τα λιπάσματα δωρεάς του ΤΑΠ, ότι κάθε χρόνο βάζαμε μέχρι και 800.000 ευρώ για επισκευή μηχανημάτων. Ξέρετε πριν τις εκλογές τι έλεγε εναντίον μου; Ότι δεν επισκευάζονται τα μηχανήματα, γιατί ο Παντελίδης δεν βάζει χρήματα. Πότε λέει την αλήθεια;

Αλλά ήθελαν κάποιους να τους θίξουν και να βγουν αυτοί πρώτοι σε ψήφους. Να την χαίρονται την πρωτιά τους. Δήμαρχος είναι ο Ζαμπούκης. Τους ενδιέφερε μόνο να βγούνε πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι και τίποτε άλλο κάποιους. Αν θα καταγραφούν τα μηχανήματα και επισκευαστούν. Δεν μπορεί όμως να βγαίνει και να λέει ο κ.Ζιώγας στη διαπασών ότι εγώ δεν έβαζα χρήματα για επισκευές. Δυο άνθρωποι ήταν εκείνοι που με κυνήγησαν και δεν ξέρω εδώ αν έχει ευθύνες ο κ.Λαμπάκης. Αυτός ο… ατσαλάκωτος, πως τον λένε, ο Γκοτζίδης; Έτσι λέγεται; Ο κ. Γκοτζίδης και ο κ. Ζιώγας “κυνηγούσαν” τον Παντελίδη για να μην εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος.  Κανένα πρόβλημα δεν είχα εγώ με κανέναν. Ο κ.Γκοτζίδης όπου πήγαινε και όπου βρισκόταν με έβριζε, γιατί φαίνεται του χαλούσα κάποια σχέδια. Πήγαινε σε ψηφοφόρους και τους έλεγε να μην με ψηφίζουν.

Το μετέφερα στον κ,Λαμπάκη και με οργίλο ύφος του είπε ότι με έβριζε. Τέτοιο κυνηγητό δεν έχω ξαναδεί από ανθρώπους. Αυτό το θέμα συζητήθηκε μέσα στην παράταξη μας, στο γραφείο του δημάρχου και ο κ.Λαμπάλης του είπε: Ναι Κώστα, τον έβριζες”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΕΠΙ ΛΑΜΠΑΚΗ