Λαμπάκης: Μόνο νεκρός δεν θα συμμετέχω στις εκλογές του 2023, ως υποψήφιος δήμαρχος

Λαμπάκης: Μόνο νεκρός δεν θα συμμετέχω στις εκλογές του 2023, ως υποψήφιος δήμαρχος

Μόνο… νεκρός δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο τέως Βαγγέλης Λαμπάκης, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status radio, ήταν κατηγορηματικός ότι θα διεκδικήσει και πάλι την επιστροφή του στη θέση απ’ την οποία τον… πέταξε ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης πέρυσι στις 2 Ιουνίου, επιλέγοντας ως δήμαρχο τον Γιάννη Ζαμπούκη. Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος γι’ αυτό:

“Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2023. Άντεξα τους πρώτους δύσκολους μήνες, τους πρώτους τρεις, τέσσερις μήνες, που ήταν δύσκολοι μήνες. Γιατί το ανθρώπινο συναίσθημα υπάρχει και λειτουργεί. Εγώ δεν κρύβομαι. Όταν ένας άνθρωπος ζει με πάθος κάτι επί 9 χρόνια και το κόβεις ξαφνικά μια ημέρα, είναι εύκολο γι’ αυτόν; Δεν είναι εύκολο”, είπε ο κ.Λαμπάκης.

“Πήρα την έγκριση της γυναίκας μου

και θα είμαι παρόν στις επόμενες εκλογές”

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πήρε και την άδεια της συζύγου του για να είναι και πάλι υποψήφιος και εκεί… πέταξε και την κορυφαία ατάκα:  “Μάζεψα τις δυνάμεις μου. Συμμάζεψα τα πράγματα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή, πήρα την έγκριση από τη γυναίκα μου γιατί είμαι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος.

Δηλώνω ότι μόνο νεκρός δεν θα συμμετέχω στις εκλογές μετά από 3 χρόνια. Θα είμαι παρών με τους συνεργάτες μου και με την ομάδα μου, η οποία πλην μιας διαρροής λειτουργεί και υφίσταται και μάλιστα με προσθέσεις μονάδων που είναι πολύτιμες”, είπε ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Όταν ρωτήθηκε μήπως δεν πάρει την στήριξη κάποιου μεγάλου κόμματος, επεσήμανε: “Δεν μιλάμε για στηρίξεις. Δεν ξέρουμε άλλωστε ακόμα πως θα είναι τα κόμματα μετά από τρία χρόνια ακόμα”.

 

3 Σχόλια

  1. Μινώταυρος

    Κλινική περίπτωση.
    Δεν τον συμπαθώ καθόλου πολιτικά/αυτοδιοικητικά, όμως συμπάσχω. Το θέαμα του δημόσιου αυτοεξεφτελισμού είναι θλιβερό και δεν «πρέπει» σε κανέναν.

  2. Κ. Βαγγελη μας σέ καταλαβαίνουμε ότι ζεις μία δύσκολη μεταβατική περίοδο τώρα που ξεπεζεψες…
    Θέλουμε να σέ βοηθήσουμε… Το έχεις ανάγκη… Βαγγελακο τώρα με το καλοκαίρι πάρε το καλάμι, τίς πετονιές ψαρέματος, το ρεμπουπλικο σου, το σκαμνάκι και σύρε στην παραλία νά ψαρέψεις κανένα σπαρο και καμιά γόπα… Το χειμώνα πάρε το δίκανο και τράβα προς Δέρειο μεριά με τον άλλο το Βαγγέλη τόν τέως συνάδελφο σου να ρίξτε καμμία ντουφεκια και άστα τά Δημαρχιλικια νά πάρει και κανένας νέος σειρά… Άντε να χαρείς και λίγο τα γηρατειά σου…. Φτάνει τόσο….

  3. Το μεγαλύτερο προσόν ενός ηγέτη είναι να ξέρει ποτέ να αποσύρεται. Οι δημότες την επόμενη φορά θα είναι πιο σκληροί

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*