Αλεξανδρούπολη: Μπουλντόζες με εντολή του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη γκρέμισαν επικίνδυνη κατασκευή στη Μάκρη

Αλεξανδρούπολη: Μπουλντόζες με εντολή του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη γκρέμισαν επικίνδυνη κατασκευή στη Μάκρη

Μπουλντόζες του δήμου Αλεξανδρούπολης έκαναν την εμφάνιση τους στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στη Μάκρη με εντολή του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και προχώρησαν στο γκρέμισμα μιας πρόχειρης ξύλινης κατασκευής στην παραλία της περιοχής.

Το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου προχώρησε στην απομάκρυνση της συγκεκριμένης κατασκευής, γιατί κρίθηκε από τους αρμόδιους ότι  δεν ήταν ασφαλής για τους λουόμενος αλλά και όσους άλλους περνούσαν από το σημείο και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού. Οπότε, εν όψει και της επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και φυσικά της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, αποφασίστηκε από τον κ.Ζαμπούκη να προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης στο γκρέμισμα της.

 

Ένα σχόλιο

  1. Μπράβο στον Δήμαρχο!!!
    Από την στιγμή που κανείς δεν αξιώθηκε να το συντηρήσει τόσα χρόνια και το άφησαν στην τύχη του να σαπίζει του πολύ καλά έκανε και το γκρέμισε
    Από τα δύο που υπάρχουν το ένα το έχει ο άμμος άμμος και το διατηρεί σε καλή κατάσταση εδώ και πόσα χρόνια και αυτό εδώ μόνο του το καημένο έμεινε….
    Μακάρι να κάνει νέες ντουζιέρες και αποδυτήρια για να αλλάζουμε και να φτιάξει επειγόντως τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια που είναι δίπλα στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που έχουν τα μαύρα τους τα χάλια,

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*