Αλεξανδρούπολη: Πλύσιμο και απολύμανση των κάδων σκουπιδιών από ειδικό όχημα του δήμου

Αλεξανδρούπολη: Πλύσιμο και απολύμανση των κάδων σκουπιδιών από ειδικό όχημα του δήμου

Την διαδικασία απολύμανσης και πλυσίματος των πράσινων κάδων με ζεστό νερό, έχει ξεκινήσει ήδη η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης, με στόχο τώρα που καλοκαιριάζει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, να μην υπάρχει η έντονη δυσοσμία για την οποία εξέφραζαν έντονα παράπονα οι πολίτες τα προηγούμενα χρόνια. 

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιούνται με το ειδικό μηχάνημα (καδοπλυντήριο) του δήμου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη και των αρμόδιων υπαλλήλων, θα συνεχιστούν έτσι ώστε να πλυθούν όλοι οι κάδοι.

Ο δήμος ανακοίνωσε ότι οι δρόμοι που θα περάσει το συγκεκριμένο καδοπλυντήριο, είναι οι Παπαναστασίου, Δήμητρας, Ανδρονίκου, Ηροδότου, Τενέδου, Καππαδοκίας, Ποσειδώνος, Καισαρείας, Νίγδης, Μύστης, Αγ. Γλυκερίας, Αγ. Δημητρίου, Μαρκοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ

Πλύσιμο-απολύμανση κάδων

✅Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απολύμανσης και πλυσίματος με ζεστό νερό των πράσινων κάδων του δήμου μας.??Παπαναστασίου, Δήμητρας, Ανδρονίκου, Ηροδότου, Τενέδου, Καππαδοκίας, Ποσειδώνος, Καισαρείας, Νίγδης, Μύστης, Αγ. Γλυκερίας, Αγ. Δημητρίου, Μαρκοπούλου και συνεχίζουμε το πλύσιμο των κάδων στις γειτονιές μας!#dimos_alexandroupolis

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Mittwoch, 20. Mai 2020

Παράλληλα, ένα ακόμη όχημα καθαρισμού οδών εντάσσεται στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά την επισκευή του σε συνεργείο στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν… παρατημένο από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη και αμέσως αξιοποιείται και ρίχνεται στον αγώνα της καθαριότητας.