Αλεξανδρούπολη: Τον συνέλαβαν, έκρυβε ηρωίνη μέσα στον… πισινό του, αλλά την “μύρισε” ο αστυνομικός σκύλος

Αλεξανδρούπολη: Τον συνέλαβαν, έκρυβε ηρωίνη μέσα στον… πισινό του, αλλά την “μύρισε” ο αστυνομικός σκύλος

Μέσα στον πισινό του, σε ειδική συσκευασία, έκρυβε την ηρωίνη ένας Έλληνας που συνελήφθη την 24-5-2020 το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Μέστης-Αλεξανδρούπολης, αλλά την “μύρισε” ο αστυνομικός σκύλος και στην  σωματική έρευνα που ακολούθησε την βρήκαν οι αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης σταμάτησαν για έλεγχο στον παράδρομο της Εγνατίας οδού που οδηγεί από την Μέση στην Αλεξανδρούπολη, τον οδηγό ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος είναι από την Θεσσαλονίκη. Κατά την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε να έχει κάτω από το κάθισμα του 3 γραμμάρια ηρωίνης. Φυσικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, όπου ο αστυνομικός σκύλος οδήγησε τους αστυνομικούς να του κάνουν σωματικό έλεγχο. Εκεί εντόπισαν σε ειδική συσκευασία μέσα στον… πισινό του (πρωκτό κατά την επιστημονική ονομασία), άλλα 7,1 γραμμάρια ηρωίνης. Συνολικά δηλαδή 10,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Φυσικά η ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για τα περαιτέρω.