Προσλήψεις 21 ατόμων στον ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου – Δείτε λεπτομέρειες

Προσλήψεις 21 ατόμων στον ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου – Δείτε λεπτομέρειες

Στην πρόσληψη είκοσι ενός (21) ατόμων προχωράει ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων Φερών-Πέπλου Ν. Έβρου,  για την εύρυθμη λειτουργία και την επιτυχή διεκπεραίωση της αρδευτικής περιόδου έτους 2020.

Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για 8 μήνες με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και πρόκειται για τις θέσεις που εμφανίζονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΕΒ ΦΕΡΩΝ-ΠΕΠΛΟΥ

Η ανακοίνωση αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους αγρότες της περιοχής, αφού αρχίζει η αρδευτική περίοδος και υπάρχουν 150.000 στρέμματα που απαιτούν την ύπαρξη αρκετών υπαλλήλων για την λειτουργία του συγκεκριμένου ΤΟΕΒ.

“Μαύρη τρύπα” 391.000 ευρώ βρήκε ο έλεγχος της Περιφέρειας

Την ίδια στιγμή, δεν έχει κοπάσει ούτε στιγμή ο “θόρυβος” για την “μαύρη τρύπα” των 391.000 ευρώ τα δυο τελευταία χρόνια, που διαπίστωσε στον ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου ο έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ένας μόνιμος υπάλληλος του ΤΟΕΒ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ήδη από το Διοικητικό του Συμβούλιο και παράλληλα ασκήθηκε αγωγή εναντίον του για τα χρήματα που χάθηκαν. Η υπόθεση βρίσκεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από εκεί θα μεταβιβαστεί στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα στείλει ορκωτούς λογιστές προκειμένου να εξεταστεί σε βάθος χρόνου η ζημιά και τα χρήματα που έχουν… κάνει φτερά από τα ταμεία του ΤΟΕΒ.

Το θέμα αποκάλυψε αυτές τις ημέρες το Evros-news.gr, ενώ να θυμίσουμε πως μέχρι το 2017 την αρμοδιότητα ελέγχου στον ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου είχε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, αλλά όταν στη συνέχεια την πήρε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και προχώρησε στον έλεγχο, διαπίστωσε την συγκεκριμένη “μαύρη τρύπα”. Κάτι που σημαίνει πως αν οι ορκωτοί λογιστές βρουν πως το πρόβλημα πηγαίνει και στα παλαιότερα χρόνια, μπορεί να αναζητηθούν ευθύνες από αρκετά ακόμα πρόσωπα, εκτός του υπαλλήλου που ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μαύρη τρύπα” 391.000 ευρώ έδειξε ο έλεγχος στον ΤΟΕΒ Φερών – Διαθεσιμότητα και αγωγές

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*