Αλλεπάλληλες συλλήψεις, 7 συνολικά, χθες και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, για διάφορα αδικήματα

Αλλεπάλληλες συλλήψεις, 7 συνολικά, χθες και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, για διάφορα αδικήματα

Αλλεπάλληλες συλλήψεις, 7 συνολικά χθες και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, για τέλεση διάφορων αδικημάτων που τελέστηκαν.

Αρχικά, συνελήφθησαν χθες 25-5-2020 το βράδυ στον Έβρο, από αστυνομικούς της Ομάδας  Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ ο οδηγός του οχήματος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Γονείς συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκων

οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν αυτοκίνητα

Επίσης, συνελήφθησαν την 25 και 26-5-2020 πάλι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις Έλληνες (δύο άντρες και μία γυναικά) για παραμέληση της εποπτείας των δύο ανήλικων παιδιών τους, τα οποία επίσης συνελήφθησαν για απόπειρα κλοπής. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη μία ημεδαπή κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε οι δύο ανήλικοι, την 25-5-2020 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, εισήλθαν σε δύο ανασφάλιστα οχήματα, πλην όμως δεν αφαίρεσαν οτιδήποτε από το εσωτερικό τους και τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από πολίτη.