Αλεξανδρούπολη: ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση είναι αυτή, όπου θέλει παρκάρει. Ακόμα και πάνω σε πεζόδρομο!!!

Αλεξανδρούπολη: ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση είναι αυτή, όπου θέλει παρκάρει. Ακόμα και πάνω σε πεζόδρομο!!!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγγελία, συνοδευόμενη μάλιστα από φωτογραφικό ντοκουμέντο, δημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα του Έβρου gatzoli.gr και αφορά το παράνομο παρκάρισμα πάνω σε πεζόδρομο, ενός αυτοκινήτου που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση της Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το τηλεοπτικό συνεργείο του συγκεκριμένου σταθμού ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, πάρκαρε το αυτοκίνητό του επάνω σε κεντρικό πεζόδρομο, με την δικαιολογία ότι ήθελε να “τραβήξει” κάποια πλάνα για την επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων καφέ και εστίασης. Δεν επρόκειτο δηλαδή για ένα γεγονός που συνέβαινε εκείνη την στιγμή και αν έψαχνε να παρκάρει κανονικά, πιθανόν να… έχανε την είδηση. Εκεί παρέμεναν όλη μέρα να καταστήματα που ξαναλειτουργούν από χθες, οπότε όποτε ήθελαν οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι μπορούν, αφού πάρκαραν το βανάκι τους σε σημείο που επιτρέπεται, να έκαναν την δουλειά τους.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια είναι η άποψη του Διευθυντή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Αντώνη Τελλόπουλου, για το παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτου που ανήκει στο κανάλι του και έκλεισε την πρόσβαση στους πεζούς που ήθελαν να κινηθούν στον συγκεκριμένο πεζόδρομο. Ακριβώς μάλιστα 50 μέτρα από τα γραφεία της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης; Εκτός αν… ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση είναι αυτή, όπου θέλει παρκάρει. Ο κ.Τελλόπουλος άλλωστε, πριν λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα που αγόρασε πριν λίγους μήνες, είχε ολόκληρο… κατεβατό εναντίον δημοσιογράφου άλλου τηλεοπτικού σταθμού με έδρα εκτός νομού Έβρου, επειδή πάρκαρε μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στις θέσεις που προβλέπονται για τα αυτοκίνητα των εκλεγμένων και των υπηρεσιακών του δήμου. Αν φυσικά είχε πάρει άδεια, επειδή βρέθηκε στο κτίριο για κάποιο ρεπορτάζ, προφανώς και δεν υπήρχε κάτι παράνομο.  Σε αντίθεση με την περίπτωση του οχήματος του δικού του καναλιού.

Ολόκληρα… σενάρια έγραψε σε εκείνη την περίπτωση ο Διευθυντής της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, προσπαθώντας να ρίξει… άπλετο φως, περισσότερο και από αυτό που φωτίζουν οι λαμπτήρες LED,  αλλά λίγες ημέρες αργότερα έχουμε αυτό το προκλητικό παρκάρισμα πάνω σε πεζόδρομο, αυτοκινήτου του καναλιού του. Θα είχε επίσης ενδιαφέρον να βγάλουν στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού τον ανεξάρτητο (και μεμονωμένο) δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη, που είναι “ευαίσθητος” σε παρόμοια θέματα και τον είχαν πρόσφατα (η παρουσιάστρια κυρία Κουματζίδου συγκεκριμένα) για πάνω από 20′ να διαμαρτύρεται για ένα παρτέρι που αφαιρέθηκε, κατά σύμπτωση στην περιοχή όπου πάρκαραν παράνομα το αυτοκίνητο τους από την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση.