ΤΩΡΑ, όπου και αν μένεις στον Έβρο, τηλεφώνησε για Αποτρίχωση στο Laser Care Clinic

ΤΩΡΑ, όπου και αν μένεις στον Έβρο, τηλεφώνησε για Αποτρίχωση στο Laser Care Clinic

Έρχεται το καλοκαίρι και σκέφτεσαι που θα κάνεις αποτρίχωση για να απαλλαγείς εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και αξιόπιστα από την ανεπιθύμητη τριχοφυία; Όπου και αν μένεις στον Έβρο, τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 2551 035549 και ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο Laser Care Clinic

Σε περιμένουμε στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη, με το νέο, τεχνολογικά προηγμένο Laser Alexandrite αποτρίχωσης Velux. Με πλήρη ασφάλεια και με τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με το Πακέτο Προσφοράς FULL BODY μόνο με 120 ευρώ. 

Τώρα, αποτρίχωση ΟΛΟ το χρόνο, ακόμη ΚΑΙ TO KAΛΟΚΑΙΡΙ, ακόμη ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ! Απαλλάξου μια για πάντα από την τριχοφυΐα σε οποιαδήποτε περιοχή και ετοιμάσου για το καλοκαίρι.

Σε περιμένουμε και πάλι, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να σου προσφέρουμε αυτό που ονειρεύεσαι και επιθυμείς. Μην το σκέφτεσαι, όπου και αν μένεις στον Έβρο.

Ο φιλόξενος χώρος του με καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που σας προσφέρει την φροντίδα και τις λύσεις που πάντα αναζητούσατε και σε τιμές που …δεν σας καίνε. Μην περιμένεiw.

Τηλεφώνησε στο 2551 035549 και

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο Laser Care Clinic

Με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αισθητική Ιατρική, με τον κορυφαίο Dr. Θανάση Παπά, Πλαστικό Αισθητικό και Επανορθωτικό Χειρουργό.  Για το κορυφαίο Λέιζερ Αποτρίχωσης, BOTOX, Υαλουρονικό, Νήματα, Μεσοθεραπεία, Καθαρισμό Προσώπου, άμεσα, εγγυημένα, αξιόπιστα και Οικονομικά.