Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς: Τουρκικό ποδάρι δεν πάτησε στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς: Τουρκικό ποδάρι δεν πάτησε στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κατηγορηματικό τρόπο ο ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, διέψευσε τα fake news της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “The Sun”, που δυστυχώς υιοθέτησαν και ελληνικά κόμματα, για κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στην περιοχή Μελισσοκομείο των Φερών.

«Τούρκικο ποδάρι δεν πάτησε στον Έβρο. Τούρκικο ποδάρι δεν κατείχε ούτε μια στιγμή ελληνικό έδαφος, όπως υποστηρίζουν μερικοί νεοπατριώτες», ξεκαθάρισε μιλώντας στους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο, στην χθεσινή εκπομπή του OPEN TV ο κ.Ζιαζιάς, ένας από τους πιο ικανούς και έντιμους αξιωματικούς που πέρασαν από τις ένοπλες δυνάμεις μας. Μάλιστα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάποιους πολιτικούς να μην μπλέκουν στις μικροπολιτικές τους επιδιώξεις το στράτευμα και την αστυνομία. «Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μείνουν στην άκρη, όσοι θέλουν να παίξουν, να παίξουν με τίποτα άλλο, όχι με τα εθνικά μας θέματα. Ο στρατός μας επιτελεί το καθήκον μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες”, τόνισε κατηγορηματικά ο Στρατηγός Ζιαζιάς, που έχει υπηρετήσει σε μονάδες του Έβρου.

Παράλληλα, ο κ.Ζιαζιάς έκανε λεπτομερή ανάλυση των όσων συνέβησαν στην επίμαχη περιοχή του Μελισσοκομείου Φερών, επισημαίνοντας μάλιστα κάποια απ’ όσα και το Evros-news.gr ανέφερε για την χωροθέτηση της συγκεκριμένης περιοχής και όσα ισχύουν εκεί, όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά σύνορα.  Τόνισε ότι ποτέ δεν υπήρξε είσοδος και πολύ περισσότερο εγκατάσταση Τούρκων Στρατοχωροφυλάκων και στρατιωτών στο ελληνικό έδαφος, αν και επικράτησε ένταση.

Αφήστε το σχόλιό σας