Ν’ απαντήσει ξεκάθαρα η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει τον φράχτη στο νότιο Έβρο ή όχι;

Ν’ απαντήσει ξεκάθαρα η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει τον φράχτη στο νότιο Έβρο ή όχι;

Η ελληνική Κυβέρνηση στο πιο κορυφαίο επίπεδο της, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκαθάρισε ότι έχει αποφασίσει την κατασκευή του φράχτη στο νότιο Έβρο, προκειμένου να “θωρακίσει” τα χερσαία σύνορα μας που υπάρχουν και στην περιοχή αυτή.

Το είπε όσο πιο καθαρά και κατηγορηματικά μπορούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR και την Μάρα Ζαχαρέα. “Δικαίωμα μας είναι να φτιάξουμε τον φράχτη στις Φέρες και θα τον φτιάξουμε”

Επίσης, κορυφαίοι υπουργοί που είναι αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα και συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, επίσης το ξεκαθάρισαν χωρίς την παραμικρή… δεύτερη σκέψη. Ο κ.Παναγιωτόπουκλος το “φώναξε” άλλη μια φορά λέγοντας: “Το ότι κάποιοι δυσανασχετούν με την κατασκευή του φράχτη είναι γνωστό. Οι θέσεις είναι καταγεγραμμένες αλλά αυτό δεν μας αφορά, δεν είναι το ζήτημα σήμερα. Ο φράχτης θα γίνει. :Αυτό είναι εκπεφρασμένη βούληση της Κυβέρνησης και θα γίνει γρήγορα. Έτσι κατ’ αυτό τον τρόπο θα προστατευτούν καλύτερα τα χερσαία σύνορα μας”.

Ο κ.Δένδιας επίσης το ξεκαθάρισε: “Όπως είναι γνωστό, έχουν ξεκινήσει έργα για την επέκταση του υφιστάμενου φράχτη στον Έβρο.   Η επέκταση του φράχτη συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί”. Τέλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης που βρέθηκε χθες στην περιοχή μας για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. “Θα κατασκευάσουμε τον φράχτη προασπίζοντας τα συμφέροντα της χώρας μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσοχοΐδης: “Ο φράχτης στον Έβρο θα κατασκευαστεί. Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της χώρας”

Γκαρά, Μαλτέζος, Δέδογλου να πουν ξεκάθαρα τη γνώμη τους

Γνωρίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο όχι μόνο… βγάζει σπυράκια, αλλά ήταν και είναι εναντίον του φράχτη στον Έβρο. Τόσο εκείνον που είχε κατασκευαστεί σε Καστανιές και Νέα Βύσσα, όσο και σε αυτόν που ήδη ετοιμάζεται να δημιουργηθεί στο νότιο Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο. Το Evros-news.gr όμως απευθύνει το ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τουλάχιστον που είδαμε να βγαίνουν τον τελευταίο καιρό και με δηλώσεις τους να ξεπερνούν ακόμα και τον… Κυριάκο Βελόπουλο σε πλειοδοσία υπερπατριωτισμού, υιοθετώντας άκριτα τα Fake news της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “The SUN”, η οποία αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα και έγραψε για κατάληψη ελληνικού εδάφους.

Σε ποιους αναφερόμαστε;

  • Στην βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά
  • Στον υποψήφιο βουλευτή και δεύτερο σε ψήφους στις περασμένες εκλογές Μενέλαο Μαλτέζο, πρώην Συντονιστή της Νομαρχιακής Έβρου του κόμματος
  • Στο νυν Συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Δέδογλου

να απαντήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο. Στους Εβρίτες που τόσο κατηγορήθηκαν και λοιδορήθηκαν από το κόμμα τους τον περασμένο Μάρτιο για την εθνική τους στάση:

  1. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ που ετοιμάζεται να κατασκευαστεί στο νότιο τμήμα του Έβρου;
  2. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ή έχουν τις απόψεις που είχε η κ.Γκαρά για τον αντίστοιχο φράχτη στον βόρειο Έβρο;

Δεν μπορούν να κρύβονται και να κοροϊδεύουν τους Εβρίτες, κάνοντας για μικροκομματικά οφέλη δηλώσεις που βασίζονται στα ψέματα της τουρκικής προπαγάνδας που αναπαράγουν με… ύποπτο τρόπο κάποια σκαδαλοθηρικά έντυπα στην Αγγλία, τα οποία ξαφνικά “ανακάλυψαν” τον Έβρο παίζοντας περίεργο, ύποπτο και σκοτεινό ρόλο.