Αλεξανδρούπολη: Ποιες ημέρες και ώρες θα κλείνει η παραλιακή με ομόφωνη απόφαση

Αλεξανδρούπολη: Ποιες ημέρες και ώρες θα κλείνει η παραλιακή με ομόφωνη απόφαση

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλεξανδρούπολης, ορίζονται νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Β. Αλεξάνδρου και Απολλωνιάδος, από την στροφή του “Εγνατία” μέχρι την οδό Κύπρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης:

“Αποσκοπώντας να θέσουμε στη διάθεση των πολιτών όσο το δυνατόν περισσότερους ελεύθερους χώρους και λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβολές της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης που επέφερε το άνοιγμα της εμπορικής αγοράς και των καταστημάτων εστίασης,με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζονται νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Β. Αλεξάνδρου και Απολλωνιάδος και για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι έκτακτες συνθήκες λόγω του κινδύνου δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα:

Από αύριο Σάββατο 30.05.2020 και ώρα 20:00 έως την Δευτέρα 01.06.2020 και ώρα 01:00 και κάθε Σάββατο έως Δευτέρα τις ίδιες ώρες, έως τις 28/09/2020 ισχύει η πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων (πεζοδρόμηση) στην οδό Β. Αλεξάνδρου και Απολλωνιάδος, από το χώρο στάθμευσης «Φώτης Κοσμάς» έως και την οδό Κύπρου και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, με την ίδια απόφαση ισχύει η  εφαρμογή ρύθμισης πεζοδρόμησης τις καθημερινές, από τη Δευτέρα 01.06.2020 έως και την Παρασκευή 25.09.2020 και ώρα 20:00 έως 01:00, κατ’ εφαρμογή της εθιμικής παράδοσης που ισχύει κάθε χρόνο.

Κατά το χρόνο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, ισχύει ο Κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων, όπως αυτός εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 2086/21.07.2016 Απόφαση Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΦΕΚ 2549Β/2016).

 

Ένα σχόλιο

  1. Μήπως να κοιτάξει η Δημοτική αρχή με την αστυνομία το χάλι που δημιουργείτε με τα πατίνια (skateboard) μπροστά στο φάρο; Και υπερβολική φασαρία γίνεται αλλά και ζημιά στο πεζόδρομο κάνουν. Επίσης όταν είναι κλειστεί η παραλιακή επιτρέπονται τα ποδήλατα; Αν γίνει κάποιο ατύχημα ποιος θα είναι υπεύθυνος;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*