Συνελήφθη για ναρκωτικά και πορνεία ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!!!

Συνελήφθη για ναρκωτικά και πορνεία ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!!!

Απίστευτη είδηση έρχεται από τη Σλοβενία, με τον διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς που είχε διαιτητεύσει τον περασμένο Νοέμβριο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (2-2) και προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ν α φέρεται να έχει συλληφθεί σε “επιχείρηση” της αστυνομίας για εξάρθρωση κυκλωμάτων πορνείας και διακίνησης όπλων και ναρκωτικών.

Ο Σλοβένος διαιτητής ήταν διεθνής της UEFA και είχε σφυρίξει σε αγώνες Europa και Champions League, ενώ ήταν ένας από τους ξένους διαιτητές που σφύριξε ντέρμπι της Superleague και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Βίντσιτς είχε βρεθεί στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, το Νοέμβριο του 2019, έδωσε πολλά λεπτά καθυστερήσεις και ένα πέναλτι που αμφισβήτησε έντονα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που έχανε στο… 100′ τελικά ισοφάρισε.

Μάλιστα ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” Γιώργος Δώνης είχε κάνει δηλώσεις για… σπείρα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Αποδεικνύεται λοιπόν ο συγκεκριμένος διαιτητής μεγάλο…λουλούδι.

Σύμφωνα με τα σλοβενικά ρεπορτάζ όμως, η αστυνομία τον συνέλαβε πριν λίγες ώρες στη βίλα της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία και διοργάνωνε πάρτι με όπλα και ναρκωτικά και κατηγορείται για μαστροπεία, για παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ και ο ίδιος αναμένεται πια να βρεθεί ως κατηγορούμενος σε δίκη.

Πηγή: newsit.gr