Συνάντηση του Moto Club Alexandroupolis με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, για τις 130 νέες θέσεις πάρκινγκ μοτοσυκλετών

Συνάντηση του Moto Club Alexandroupolis με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, για τις 130 νέες θέσεις πάρκινγκ μοτοσυκλετών

Το Δ.Σ του Moto Club Alexandroupolis “Οι Αγριάνες”, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρο Βουρδόλη, αρμόδιο και για τα κυκλοφοριακά, με αποκλειστικό θέμα, τις 130 νέες θέσεις parking για μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για μια δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, που υλοποιήθηκε πολύ γρήγορα και μια απόφαση που ο σύλλογος τους χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση. Μάλιστα σχολιάζοντας την συνάντηση αυτή, οι διοικούντες του Moto Club Alexandroupolis “Οι Αγριάνες” επισημαίνουν: 


“Προτρέπουμε όλους τους μοτοσυκλετιστές της πόλης μας, αλλά και τους φίλους επισκέπτες, να χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες θέσεις parking. Είμαστε δίπλα σε όποια προσπάθεια βελτίωσης τής ποιότητας ζωής στην πόλη μας”. Μάλιστα οι ίδιοι ζή
τησαν και μια δήλωση του Αντιδημάρχου κ.Βουρδόλη, η οποία όπως τονίζουν αξίζει να διαβαστεί από όλους:

“Προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, το κεντρικό μήνυμα της παράταξης “Δήμος για όλους, πρώτα εσύ”, με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη, τον σημερινό Δήμαρχο, ήταν “σχεδιάζουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο”.
Ως δημοτική αρχή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να πριμοδοτήσουμε την χρήση των δύο τροχών στο κέντρο της πόλης.

Η χρήση της μηχανής δεν είναι μόνο έρωτας. Δεν είναι μόνο φιλοσοφία και στάση ζωής.Η χρήση της μηχανής δίνει μία σημαντική ανάσα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.
Δείχνουμε περίτρανα τον σεβασμό μας στο μοτοποδήλατο και τον μοτοσικλετιστή, διαθέτοντας 130 επιπλέον θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, αποκλειστικά για δίκυκλα μικρού και μεγάλου κυβισμού.
Είναι γνωστή η λατρεία που έχω για τη μηχανή μου, κυκλοφορώ πάντα με αυτήν και την στερούμαι ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ακραίες καιρικές συνθήκες.
Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης είμαστε τυχεροί που έχουμε το Moto Club Alexandroupolis “Οι Αγριάνες”, το οποίο υπηρετεί τις αξίες του δίτροχου με τον καλύτερο τρόπο, συνεργαζόμαστε μαζί τους ανταλλάσσοντας σκέψεις και απόψεις για να αποσυμφορήσουμε την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι κοντά μας πάντα και μας στηρίζουν με πολύ σοβαρές εισηγήσεις και προσπαθούμε να το ανταποδίδουμε όσο καλύτερα μπορούμε ως δημοτική αρχή.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*