Σαμοθράκη: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ Θανάση Τσώνη και πανελλαδική τηλεοπτική προβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ Θανάση Τσώνη και πανελλαδική τηλεοπτική προβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στην Σαμοθράκη, προκειμένου να έχει συναντήσεις και συνεργασία με τις τοπικές αρχές του πανέμορφου νησιού του Έβρου εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, πραγματοποίησε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θανάσης Τσώνης.

Ο κ.Τσώνης, που πριν λίγες ημέρες είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη και στο νησί της Θάσου, όπου επίσης είχε συναντήσεις και συνεργασία με τους ανθρώπους του τουρισμού, συνοδευόταν μάλιστα από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Χρήστο Παπαθεοδώρου. Είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματιών Σαμοθράκης, όπου άκουσε τα προβλήματα και τα αιτήματα τους και συντόνισαν τις προσπάθειες τους προκειμένου να έρθουν επισκέπτες στο νησί όχι μόνο από το εξωτερικό, κυρίως τις γειτονικές βαλκανικές χώρες, αλλά και από τον ελληνικό χώρο.

Ο νεαρός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό, αλλά έγινε ο καλύτερος… διαφημιστής του νησιού, αφού μίλησε ζωντανά από την Χώρα και με ένα εκπληκτικό φόντο και εικόνες από την Σαμοθράκη, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ακραία Φαινόμενα”, με τους Δημήτρη Καμπουράκη, Γιώργο Ευγενίδη και Μάιρα Μπάρμπα. Τόνισε ότι το νησί της Σαμοθράκης, όπως και της Θάσου είναι ασφαλή όσον αφορά τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται, έχουν ανεπανάληπτες ομορφιές και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να τα επισκεφθούν, όπως και ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εξέφρασε μάλιστα την συγκρατημένη αισιοδοξία των ανθρώπων του τουρισμού, ότι η φετινή περίοδος δεν θα χαθεί εντελώς, αφού ήδη εκδηλώνεται ενδιαφέρον κυρίως από Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία, για επίσκεψη στα συγκεκριμένα μέρη, αλλά και από άλλες χώρες, κυρίως με οδικό τουρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ

Μένουμε …ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ..

Gepostet von Athanasios Tsonis am Sonntag, 31. Mai 2020