Λαμπάκης: Ζήτησε δικαστικά την ΦΙΜΩΣΗ του Evros-news.gr, σήμερα… μαύρη επέτειο της εκλογικής συντριβής του!!!

Λαμπάκης: Ζήτησε δικαστικά την ΦΙΜΩΣΗ του Evros-news.gr, σήμερα… μαύρη επέτειο της εκλογικής συντριβής του!!!

-Εκδικάστηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η Προσωρινή Διαταγή Ασφαλιστικών Μέτρων εναντίον μας, ζητώντας να μην αναφέρουμε το όνομα του ίδιου, αλλά και των δημοτικών του συμβούλων και της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες”

-Σόου αλά… Βασιλάκης Καίλας στην κατάθεση του

Συμπληρώνεται σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ακριβώς ένας χρόνος από την εκλογική συντριβή του Βαγγέλη Λαμπάκη στις δημοτικές εκλογές του περασμένου χρόνου, αφού είναι γι’ αυτόν η… μαύρη επέτειος της ήττας του από τον Γιάννη Ζαμπούκη στις 2 Ιουνίου 2019, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Φαίνεται όμως ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί την ετυμηγορία των πολιτών του δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι μετά από 9 χρόνια στο δημαρχιακό θώκο, τον… τιμώρησαν στέλνοντας τον στην αντιπολίτευση. Γι΄αυτό αναζητεί δικαιολογίες και  υπεύθυνους της τεράστιας ήττας του από τον… “Γιαννάκη, τον ανύπαρκτο αυτοδιοικητικά” όπως αποκαλούσε περιφρονητικά και υποτιμητικά τον σημερινό δήμαρχο. Γιατί ο κ.Λαμπάκης εξακολουθεί να πιστεύει πως τα έκανε όλα τέλεια, δεν ήταν εγωιστής, αλαζόνας, διοικούσε από ένα… γυάλινο δημαρχείο και απλά ο λαός… έκανε λάθος και τον ξαναψήφισε. Εκτός από τον κόσμο όμως, του οποίου την απόφαση αμφισβήτησε με απαράδεκτο τρόπο, προσφεύγοντας αρχικά στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης και ζητώντας την ακύρωση της εκλογής του κ.Ζαμπούκη με αστείες δικαιολογίες, αλλά ΕΧΑΣΕ και σε δεύτερο βαθμό στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου και πάλι έχασε πανηγυρικά, του φταίνε και το Evros-news.gr και ο Κώστας Πιτιακούδης.

Γι’ αυτό και σήμερα, κατά διαβολική σύμπτωση 2 Ιουνίου, μαύρη επέτειο της εκλογικής του ήττας, προσέφυγε δικαστικά εναντίον μας ζητώντας να εκδοθεί από το αρμόδιο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης Προσωρινή Διαταγή Ασφαλιστικών Μέτρων. Με αυτήν ζητούσε μέχρι να εκδικαστεί η Αγωγή που κατέθεσε εναντίον μας, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ στο Evros-news.gr να αναφέρεται ονομαστικά στον ίδιο, την οικογένεια του, αλλά και τους 15 δημοτικούς συμβούλους του και την παράταξη του “Πόλη και Πολίτες”, μέχρι την εκδίκαση της Αγωγής του. Ζητάει δηλαδή ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ του Evros-news.gr, επικαλούμενος μια σειρά λόγους, που ο ίδιος μάλιστα ανέλυσε στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του.

Σόου αλά… Βασιλάκης Καίλας στην κατάθεση του

Μιλάμε για σόου αλά… Βασιλάκης Καίλας στην κατάθεση του. Τύφλα να ‘ χουν οι κορυφαίοι ηθοποιοί του θεάτρου μας. Ο άνθρωπος όπως και άλλες φορές, λέει με φοβερή ευκολία ψέματα όπως λέει καλημέρα. Δεν διστάζει να πει ότι του κατέβει στο κεφάλι, αρκεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν επιτρεπόταν η τηλεοπτική κάλυψη της διαδικασίας, γιατί το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ με όσα κατέθεσε εναντίον μας, θα γινόταν σίγουρα Viral, περισσότερο και από το περιβόητο ΒΙΝΤΕΟ με το εκπληκτικό του τσιφτετέλι με τον επιχειρηματία Γιάννη Δαστερίδη παραμονές Πρωτοχρονιάς. Διαμαρτυρήθηκε και γι’ αυτό και επειδή εξασφαλίσαμε τα ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, που ζητούσαν πληροφορίες, έγγραφα και κάθε άλλο αποδεικτικό στοιχείο, για τον διαγωνισμό Ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες LED που πήρε με διαγωνισμό η εβρίτικη εταιρεία DASTERI, σε εκδήλωση της οποίας… συγκάθιζε ευτυχισμένος ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Εκεί λοιπόν ζήτησε να μην μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε στον ίδιο, την οικογένεια του, αλλά και στους 15 δημοτικούς του συμβούλους και την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” ως να εκδικαστεί η Αγωγή του εναντίον μας. Κι αν αυτό γίνει σε… 1 χρόνο, λόγω των γνωστών καθυστερήσεων; Ζητάει να ΦΙΜΩΘΕΙ ένα μέσο ενημέρωσης επειδή δεν τον… λιβανίζει και δεν τον γλύφει, αλλά του έκανε σκληρή και έντιμη κριτική για παραλείψεις, πράξεις του και αλαζονικές συμπεριφορές. Να γράψει δηλαδή και πάλι κανένα φοβερό ποίημα ο… Νίκος Γκότσης και να μην μπορούμε να δημοσιεύσουμε ποιος είναι ο… Ελύτης του Έβρου. Να διαμαρτυρηθεί ο Γιάννης Φαλέκας γιατί στην Τραϊανούπολη υπάρχουν σκουπίδια και χόρτα, ναι, έγινε και αυτό, ο Φαλέκας που 5 χρόνια ασχολούνταν μόνο με την γεωθερμία και θεωρούσε υποτιμητικό να ασχοληθεί με αυτά τα… καθημερινά πράγματα, να γίνεται τώρα τιμητής της Ιντζεπελίδου και να μην μπορούσε να γράψουμε ποιος έκανε αυτή την φοβερή παρέμβαση.

Ισχυρίστηκε επίσης, ότι όλη αυτή η κριτική επί 3 χρόνια εναντίον του, την οποία ο ίδιος θεωρεί συκοφαντική και προσβλητική για τον ίδιο, αλλά τώρα την θυμήθηκε και ζητάει με κατεπείγοντα τρόπο να μας απαγορευτεί η οποιαδήποτε αναφορά, γίνεται επειδή είμαστε… συνεργάτες του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Άρα, με την λογική του τέως (τέως, τέως, τέως και με την βούλα του ΣτΕ πλέον) δημάρχου Αλεξανδρούπολης, τα τοπικά ΜΜΕ που κάνουν συνέχεια το ίδιο τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα εναντίον του κ.Ζαμπούκη “ανακαλύπτοντας” ξαφνικά χορτάρια, σκουπίδια, φίδια (αλλά συγχρόνως τα ίδια… αποθεώνουν τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη) και απ’ ευθείας αναθέσεις, είναι δικοί του συνεργάτες; Τους… δίνει δηλαδή έτσι εν ψυχρώ.

Φυσικά εμείς δεν υιοθετούμε αυτό το σκεπτικό σε καμιά περίπτωση. Τα ΜΜΕ πρέπει να ασκούν κριτική στην εκάστοτε εξουσία και αυτό κάναμε και εμείς. Στην αρχή μας κατηγόρησε ως ανθρώπους των Χρυσοθήρων, στη συνέχεια ως συνεργάτη του Παυλάρα Μιχαηλίδη και στη συνέχεια ως συνεργάτες του Ζαμπούκη. Φυσικά ιαι η πλευρά του Evros-news.gr που παρέστη με τον υπεύθυνο μας Κώστα Πιτιακούδη και τον συνήγορο μας, τον κορυφαίο νομικό Σάββα Μανουσόπουλο, με τον οποίο μέχρι τώρα κερδίσαμε όλες τις υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών, μηνύσεων, με πιο πρόσφατη αυτή που μας άσκησε το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με απόφαση και εντολή του πρώην Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, κατέθεσε τις  απόψεις της. Πως δηλαδή ο κ.Λαμπάκης, νομικός και μάλιστα έμπειρος ο ίδιος, ζητάει να φιμωθεί η ελευθεροτυπία και η δημοσιογραφία, επειδή δεν του είναι αρεστά όσα γράφουν.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.