Διδυμότειχο: Η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη, άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη, άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου

Η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη, τραγουδίστρια αλλά και απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, είναι η νέα άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ.Χατζηγιάννογλου που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 27 Μαίου αλλά την υπέγραψε μια ημέρα νωρίτερα, η κ.Ζυγογιάννη, που είναι κόρη της Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Διδυμοτείχου Στέλλας Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, θα επικουρεί τον δήμαρχο Διδυμοτείχου στην άσκηση των καθηκόντων του. Θα έχει ως καθήκοντα την παροχή αμισθί συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα  Πολιτικών Επιστημών, επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων και θα παρέχει συμβουλές για θέματα ανάπτυξης ΟΤΑ σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Εξάλλου το πρώτο αντικείμενο το σπούδασε στο ΔΠΘ, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε καριέρα τραγουδίστριας παίρνοντας μάλιστα μέρος και στο talent show του ΣΚΑΪ, το “The Voice”. Εκεί μπορεί να αποκλείστηκε γρήγορα, αλλά άρχισε τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά του Έβρου. Την προηγούμενη χρονιά μάλιστα, παρακολούθησε και μαθήματα δημοσιογραφίας σε γνωστή Σχολή Δημοσιογραφίας της Αθήνας.

Η απόφαση από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ με την υπογραφή του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου αναφέρει:

“Αναθέτουμε στην κ. Ζυγογιάννη Βάγια του Βασιλείου καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Διδυμοτείχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Ειδικότερα η ανωτέρω σύμβουλος θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Πολιτικών Επιστημών, επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων και θα παρέχει συμβουλές για θέματα ανάπτυξης ΟΤΑ σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων .
Η ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά , χωρίς αποφασιστικές ρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Η παρούσα ισχύει μέχρι 31.12.2023 , πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της χωρίς η ορισθείσα να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών”.

 

Το είχαμε γράψει πριν ακριβώς έναν χρόνο

Πριν ακριβώς έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου 2019, μετά τη νίκη του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, στην στήλη ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, το Evros-news.gr είχε προαναγγείλει την πρόσληψη της πανέμορφης Βάγιας Ζυγογιάννη για τον συγκεκριμένο ρόλο. Την… επέτειο εκείνης της επικράτησης του νέου δημάρχου επί του Χρήστου Τοκαμάνη, ήρθε η απόφαση του να το επιβεβαιώσει.

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΑΓΙΑ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ

 

4 Σχόλια

 1. Η ¨συστατική επιστολή¨ της προϋπηρεσίας που θα λάβει το 2023 εχει αντίκτυπο σε υποψήφια θέση στο δημόσιο τομέα? Ειμαι κι εγω άνεργος και δεν έχω πρόβλημα να κάνω ¨άμισθος ¨ και τον παρκαδόρο του Δημάρχου, μια ευκαιρία για το δημόσιο ζητάω…με κανα φραπεδάκι ετσι…όχι τσιγκουνιές!

 2. Ώπα μας μπερδεύεις με το άρθρο σου,
  1.για τον εκούσιο εθελοντισμό που λέει η απόφαση συστάθηκε επιςημα η ομάδα εθελοντών δήμου απο την μαμα αντιδήμαρχο, εμείς είμαστε δεύτερης κατηγορίας εθελοντές, τα χαϊβάνια δηλαδή…
  2.η μαμα ειναι επίσημα ορισμένη αντιδήμαρχος προγραμματιςμου κ.α. για να εργαστεί με ευρωπαϊκά προγράμματα στο τμήμα της, η κόρη κι απο το σπίτι θα τη βοηθούσε πιστεύω, δεν το κατέχει η μαμα δηλαδή…
  3.ο περιφημος αυτό παρακινούμενος της κοινωνίας της οικονομίας Σκερλετοπουλος,σύμβουλος εμμισθος δημάρχου ακόμη, με γνώσεις, δεν μας κάνει δηλαδή…
  4.προεδραρας του open mall με εμπειρία και γνώσεις που έκανε μαθήματα ανάπτυξης, με τόσο ζήλο και δωρεάν απο το Facebook, δεν μας κάνει δηλαδή…
  5.ο κουμπάρος που άποψη για όλα εχει και περηφάνεια τρανη, αν και δεν εκλέχτηκε ο μπαμπάς, τόση εξυπνάδα δωρεάν….λίγες ευρωπαϊκές λύσεις γιόκ? δεν μας κάνει δηλαδή…
  για το δικό μας παιδί όμως τόση δημοσιότητα, επισημότητα, σφραγίδες, υπογραφές γιατί?
  Οι υπόλοιποι εθελοντές της ομάδας του δήμου?δεύτερης κατηγορίας?στα τάρταρα? τέτοιο ρατσισμό? απο τωρα?

 3. Κάθε μέρα κυκλοφορώ στο Διδυμότειχο και πολύ συχνά περνάω από το Δημαρχείο, αυτόν τον έμμισθο σύμβουλο Σκερλετόπουλο που μας έφερε ο Δήμαρχος δεν τον έχω δει ποτέ και πουθενά, πρώτη φορά είδα το ονοματεπώνυμο του στην απόφαση πρόσληψης του στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μήπως θα έπρεπε ο Δήμαρχος να κάνει εσωτερική αλλαγή; Να βάλει έμμισθη τη Βάγια και αμμισθί τον Σκερλετόπουλο; Γιατί καλά είναι να πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη αλλά θέλουμε και έργο στο Διδυμότειχο μας που πήγε τόσο πίσω με ανεύθυνες πολιτικές του παρελθόντος. Πιο σωστό είναι να είναι ένας Δημοτιανός/η επιστημονικός συνεργάτης που γνωρίζει τον τόπο και τις ιδιαιρότητες του παρά κάποιος που μέχρι να εγκληματιστεί θα φτάσουμε στο τέλος της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

 4. Μην ρισκάρετε το Διδυμοτειχο άλλο, εδω χρειάζεται εμπειρία σοβαρή …κι όχι εξυπηρέτηση του δικού μας ανθρώπου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*