Λαμπάκης-Πόλη και πολίτες: “Για τα δήθεν σκάνδαλά μας πηγαίνετε στον εισαγγελέα”

Λαμπάκης-Πόλη και πολίτες: “Για τα δήθεν σκάνδαλά μας πηγαίνετε στον εισαγγελέα”

Εδώ και εννέα μήνες,  οι συμπολίτες μας παρακολουθούν με απογοήτευση μια δημοτική αρχή που,  αντί να παράγει έργο,  προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με την δημοσιοποίηση δήθεν σκανδάλων και περιπτώσεων  κακοδιαχείρισης,  από την  θητεία της παράταξης μας, Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης.

Η Δημοτική Αρχή Λαμπάκη, διαχειρίσθηκε επί οκτώμισι χρόνια πάνω από 500.000.000€ και παρά τις πάμπολλες έρευνες ( μετά από ανώνυμες καταγγελίες, με  γνωστούς ύποπτους τις περισσότερες φορές) για διάφορα έργα και υπηρεσίες, ποτέ δεν επιβλήθηκε ποινική η πειθαρχική ποινή, σε κάποιον που κατείχε θέση ευθύνης –  διοίκησης.

Τώρα, ο κ. Ζαμπούκης με την ομάδα του,  προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτή την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, με το λίπασμα του ΤΑΠ, την ανατύπωση του ΤΑΠ,  τα δύο άρματα και την αδήλωτη δήθεν  μαύρη εργασία, αφού ήταν πιστοποιημένη στην υπηρεσία και έπρεπε από  01-09-2019, που έληγε η απαγορευτική περίοδος προσλήψεων, η νέα δημοτική Αρχή να υλοποιήσει την υποχρέωση της ( λόγω της συνέχειας της Δημοτικής Αρχής ).

Κανείς δεν πιστεύει πια στις μεθοδεύσεις αυτές  αφού, ύστερα από τόσο χρόνο διοίκησης, το μόνο που σας έμεινε είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον εαυτό σας, έχοντας όμως ένα και μοναδικό στόχο,  που λέγεται  Πόλη & Πολίτες, και Βαγγέλης Λαμπάκης.

Κύριε Δήμαρχε, αντί να περιπλανιέστε με συκοφαντίες μέσω ¨ μισθοφόρων ¨ στο διαδίκτυο, σας καλούμε να πάτε στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,  να τελειώνουμε με όλα αυτά τα ¨παράνομα¨  που ανακαλύψατε.  Ανταποκριθείτε στα αιτήματα και τις πιέσεις  που λέτε ότι δέχεστε, από ποιους άραγε;  Αποδείξτε αυτό που ισχυρίζεστε, ότι δηλαδή υπηρετείτε και προστατεύετε την αλήθεια και την Δημοκρατία.

Ή μήπως φοβάστε τις συνέπειες των ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών σας;

 

3 Σχόλια

 1. Προκρούστης

  Καλά όταν αρχίσουν τους ελέγχους οι επιθεωρητές για την “αδήλωτη δήθεν μαύρη εργασία” και “αφού ήταν πιστοποιημένη κλπ κλπ” ως αναφέρεις,
  θα λάβουν υπόψη και την ασυνάρτητη συνέντευξη που έδωσες σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό (το σημείο που απαντάς στο δημοσιογράφο ότι πας με την ταυτότητά σου μόνο!!! και αναλαμβάνεις εργασία είναι τουλάχιστον επικό!!!! )
  κι αφού λάβουν υπόψη και τις άλλες συνεντεύξεις των υπολοίπων “πρώην” που δήθεν μου τάχα μου δεν γνώριζαν (ως εκ των υστέρων τιμητές!!!), κι αφού καλέσουν “όλους τους άλλους” που κάνουν την πάπια, θα δουν και τα χαρτιά που λέμε, να δούμε τότε τι το μέλει γενέσθαι…
  Τώρα απλά περιμένουμε…..

  Βρε Πιτιακούδη ένα πράγμα δεν κατανοώ.
  Οι υπόλοιποι δεν βλέπουν ότι το άλογο δεν τραβάει άλλο;; γιατί δεν το αλλάζουν;; Καρσί στον γκρεμό πάει και τους σέρνει μαζί τους!! Μα πως είναι δυνατόν να μην βλέπουν;; Τι τους κρατά…;;;

  Σου βάζω δύσκολα, λες;; 🙂 🙂 😀

 2. Κ. Δήμαρχε. Κ Ζαμπουκη. Στην προκειμένη περίπτωση ο προκάτοχος σας ο κ. Λαμπάκης σας προκαλεί και οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι τά επιχειρήματα του είναι δικαιολογημένα. Εφόσον υπάρχουν
  στοιχεία, ή αποχρώσες ενδείξεις κατά την άσκηση του λειτουργήματος του, τα οποία αφήνουν τυχόν σκιές, πρέπει οπωσδήποτε να διελευκανθουν, και είναι καθήκον σας να ζητήσετε τον έλεγχον από τίς αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του κράτους προς αποκατάστασιν τής έννομης και ηθικής τάξεως. Η καθυστέρηση των ενεργειών σας ομολογουμένως, δικαιολογημένα του διδετε το δικαίωμα να διαμαρτύρεται καί δυσανασχετεί. Το βάρος τής ευθύνης είναι δικό σας.

 3. Καλό, γιατί αν όντως τώρα δεν χοντρύνει το παιχνίδι ο Ζαμπούκης θα είναι σαν να ομολογεί ότι τα κάνει για εντυπωσιασμό.

  Ο (σχετικά) ήπιων τόνων ο Ζαμπούκης είχε την ατυχία να κερδίσει τον Λαμπάκη, έναν άνθρωπο τόσο συγκρουσιακά εγωπαθή που προκειμένου να ανακτήσει κάτι από την ψευδαίσθηση της πρότερης αίγλης είναι διατιθέμενος να εξευτελίσει και να αυτοεξευτελιστεί χωρίς έλεος. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται, και η κατρακύλα τον Λαμπάκη δεν τον σκιάζει. Αρκεί να μην είναι μόνος του… Και όσο η νυν δημοτική αρχή συνεχίζει να ετεροπροσδιορίζεται και να βάζει ως μέτρο επιτυχίας την παρελθούσα, τόσο ο Λαμπάκης θα συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

  Παραφράζοντας σε κοινά λαμπακικά τον Σατρ: Ας με κολάσουν εκατό, χίλιες φορές, αρκεί να υπάρχΩ…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*