OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή και εθελοντική αιμοδοσία οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Tην πρώτη επίσημη συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης  ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο, πραγματοποίησε στις 2 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:30 το Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Αφού καλωσορίσαμε και επισήμως τον νέο Αστυνομικό  Διευθυντή, του ευχηθήκαμε καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης. Αναφερθήκαμε στις συνθήκες εργασίας και τον τρόπο βελτίωσης αυτών, καθώς και στην πιστή εφαρμογή όλων των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν το χρόνο εργασίας αλλά και τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής των συναδέλφων μας, ειδικότερα αυτό το διάστημα που οι συνάδελφοί μας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στα Σύνορα της Χώρας μας αλλά και την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ήταν ήδη κατατοπισμένος για όλα τα ζητήματα και αναγνωρίζοντας  την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι εγγυητής στα ζητήματα που άπτονται τις αρμοδιότητάς του και αρωγός των αιτημάτων μας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τον κ. Διευθυντή που σε συνεργασία με όλους τους συναδέλφους, που υπηρετούν στην Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, αντιμετώπισαν επιτυχώς τα πρωτόγνωρα γεγονότα που συνέπεσαν με την ανάληψη των καθηκόντων του (οργανωμένη εισβολή στα σύνορα, μέτρα δημόσιας ασφάλειας για τον κορονοϊό).

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα με αμφότερες  διαβεβαιώσεις για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία μας.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισες:

– Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

– Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

– Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης

Διοργανώνουμε από κοινού εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 17 Ιουνίου για την τράπεζα αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  στην Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης  που βρίσκεται στην οδό Τζαβέλα 6 και κατά τις ώρες 08:30΄ έως 13:30΄.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας. Και επειδή η προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία είναι αμερόληπτη και αδιάλειπτη, καλείστε όλοι για ακόμη μία φορά, να προσφέρεται δέκα λεπτά από το χρόνο σας  και να σώσετε μια Ζωή.

Οι Πρόεδροι:

Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξ/πολης          Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.                 Ι.Ρ.Α. Αλεξανδρούπολης

                                                   Αν. Μακ. κ Θράκης          

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος          ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος         ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος

6976171900                           6951158303                                          6980365440