Απέτυχε η προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ του Evros-news.gr απ’ τον Βαγγέλη Λαμπάκη – Απορρίφθηκε χθες η δικαστική προσφυγή του

Απέτυχε η προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ του Evros-news.gr απ’ τον Βαγγέλη Λαμπάκη – Απορρίφθηκε χθες η δικαστική προσφυγή του

Απέτυχε η προσπάθεια φίμωσης του Evros-news.gr και του υπεύθυνου του Κώστα Πιτιακούδη, από τον τέως (τέως, τέως, τέως και με την… βούλα του ΣτΕ πλέον) δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού απορρίφθηκε χθες η δικαστική προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον μας.

Συγκεκριμένα ο κ.Λαμπάκης ζητούσε να εκδοθεί Προσωρινή Διαταγή Ασφαλιστικών Μέτρων μέχρι να εκδικαστεί η Αγωγή που κατέθεσε εναντίον μας και ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ στο Evros-news.gr να αναφέρεται ονομαστικά στον ίδιο, την οικογένεια του, αλλά και τους 15 δημοτικούς συμβούλους του και την παράταξη του “Πόλη και Πολίτες”. Ήθελε δηλαδή ξεκάθαρα να ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ, αφού ζήτησε να μην επιτρέπεται σε ένα μέσο ενημέρωσης να κάνει την παραμικρή αναφορά, επειδή του ασκεί κριτική, έντονη αρκετές φορές. Όμως το αίτημα του δεν έγινε δεκτό από την Πρόεδρο του δικαστηρίου και έτσι θα συνεχίσουμε να αναφερόμαστε κανονικά σε αυτόν. Γιατί τελικά η προσπάθεια του να παρουσιαστεί περίπου ως… Βασιλάκης Καΐλας καταθέτοντας στο δικαστήριο με μοναδικό στόχο την ΦΙΜΩΣΗ ΜΑΣ, έπεσε στο κενό.
Μαζί έπεσαν στο κενό και οι προσδοκίες μερικών ακόμα θεσμικών του Έβρου, γνωστών και μη εξαιρετέων, οι οποίοι μας… περίμεναν στη γωνία και με πολύ ενδιαφέρον ανέμεναν την συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου και αυτοί να επιχειρήσουν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΜΑΣ. Κι αυτό επειδή το Evros-news.gr δεν διστάζει να τους ασκεί κριτική, έντονη όπου και όταν χρειάζεται, για έργα, αποφάσεις και παραλείψεις τους. Γιατί θέλουν τους πάντες να τους… υμνούν, να είναι υποταγμένοι και στο απυρόβλητο ότι και αν κάνουν. Ήταν μία πολύ σημαντική απόφαση τόσο για το Evros-news.gr όσο και τον υπεύθυνο του Κώστα Πιτιακούδη. Γιατί απέναντί μας βρισκόταν ο επί 9 χρόνια τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο τέως Πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και ο τέως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.
Υ.Γ1: Κανονικά, παρ’ ότι απορρίφθηκε η προσπάθεια του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης να ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ, θα πρέπει να σεβαστούμε την… απαίτηση του και να μην αναφέρουμε το όνομα του. Θα μπορούσαμε να τον αποκαλούμε, μια και δεν θέλει να γράφουμε το Βαγγέλης Λαμπάκης, ως… ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ή ο… τέως, τέως, τέως. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας όπως νομίζουμε ότι την κάνουμε καλύτερα, ασκώντας του κριτική όταν χρειάζεται.
Υ.Γ2: Ο νομικός μας σύμβουλος Σάββας Μανουσόπουλος για άλλη μια φορά κέρδισε την “μάχη” της υπεράσπισης της ιστοσελίδας μας και του υπεύθυνου της και τον ευχαριστούμε θερμά.