Έρχεται στην Αλεξανδρούπολη η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Έρχεται στην Αλεξανδρούπολη η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί τον Ιούλιο η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η επίσκεψη της κ.Αγγελόπουλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα και σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Επιβεβαιώθηκε και “κλείστηκε” κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκη, αλλά οι λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είχε τηλεδιάσκεψη πριν λίγο καιρό με τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις προτεινόμενες παιδοκεντρικές δράσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποί.ες έχουν υποβληθεί στην πλατφόρμα της Επιτροπής και αφορούν τον σχεδιασμό με ρομποτεχνολογία, από μαθητές, της Αλεξανδρούπολης για τον εορτασμό των 100 χρόνων απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό, αλλά και την πρότυπη, καινοτόμο αγροκτηνοτροφική κατασκήνωση των Φερών για παιδιά.

Τώρα θα βρεθεί στην περιοχή μας όχι μόνο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου, αλλά και για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης και την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό που γιορτάζεται φέτος. Αν και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε όλο το νομό και τη Θράκη, ουσιαστικά δεν πραγματοποιούνται.