Διδυμότειχο: Απείχε η παράταξη Τοκαμάνη απ’ τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επειδή έγινε πάλι δια περιφοράς

Διδυμότειχο: Απείχε η παράταξη Τοκαμάνη απ’ τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επειδή έγινε πάλι δια περιφοράς

Απείχε από την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δημου Διδυμοτείχου η μείζονα αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η παράταξη του Χρήστου Τοκαμάνη, γιατί πραγματοποιήθηκε και πάλι δια περιφοράς και έτσι δεν είχε άλλη μια φορά την δυνατότητα να εκφράσει τις απόψεις της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εξηγεί τους λόγους της συγκεκριμένης στάσης της:

Σήμερα  10 Ιουνίου 2020 από τις ώρες 12.00 έως 14.00 μ.μ η δημοτική αρχή  του Δήμου Διδυμοτείχου έβαλε ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο δια περιφοράς, με θέματα σοβαρά, χωρίς να έχει τη δυνατότητα κανένας σύμβουλος να κάνει διάλογο, προκειμένου δια της συγκλίσεως των απόψεων να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αν δεν γίνει κανονικό δημοτικό συμβούλιο με τον τρόπο που ο νόμος επιτρέπει, δεν μπορούμε να θέσουμε κανένα θέμα για την περιοχή μας.

Μπορεί  μια τέτοια διαδικασία Δημοτικής Συνεδρίασης, να βολεύει τους διοικούντες,  η έλλειψη όμως διαλόγου και σύγκλισης απόψεων, βλάπτει σοβαρά το Δήμο μας.

Για τους λόγους αυτούς,απέχουμε ως συνδυασμός  από τη σημερινή συνεδρίαση και ζητούμε τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης, ακόμη και αύριο,  εφόσον υπάρχουν θέματα που επείγουν, με την διαδικασία του κατεπείγοντος  προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα συζήτησης και επίλυσης των προβλημάτων του δήμου μας”

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

Χρήστος Τοκαμάνης