Μεγάλη καθυστέρηση του δήμου Αλεξανδρούπολης, στην δημοπρασία ενοικίασης παραλίας, καντινών σε Χιλή, Δίκελλα, Μεσημβρία

Μεγάλη καθυστέρηση του δήμου Αλεξανδρούπολης, στην δημοπρασία ενοικίασης παραλίας, καντινών σε Χιλή, Δίκελλα, Μεσημβρία

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση θα διεξαχθεί τελικά στις 22 Ιουνίου απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης, η διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας για εκμίσθωσης τμημάτων αιγιαλού (παραλίας) για απλή χρήση, εξυπηρέτηση των λουομένων σε Χιλή, Μεσημβρία, Δίκελλα.

Με τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που υπάρχουν, θα φτάσουμε δηλαδή αρχές Ιουλίου και ενώ το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο κόσμος πηγαίνει για μπάνιο στις συγκεκριμένες περιοχές, ιδιαίτερα στις δημοιλείς των Δικέλλων, Μεσημβρίας και δεν έχει μια ξαπλώστρα και φυσικά μια καντίνα για να πάρει έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό. Παράλληλα, οι επαγγελματίες που νοικιάζουν κάθε χρόνο τις συγκεκριμένες δραστηριότητες, με δεδομένη και την φετινή καταστροφική για τον τουρισμό πανδημία του κορονοϊού, θα έχουν πλέον ελάχιστες ημέρες στην διάθεση τους για να δουλέψουν και φυσικά ο δήμος Αλεξανδρούπολης να βγάλει έσοδα.

Όλη αυτή η διαδικασία θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν από πάρα πολύ καιρό και ήδη να λειτουργούσε ολόκληρο το σύστημα. Οι δικαιολογίες της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, η οποία έχει προφανώς σημαντικές ευθύνες για την συγκεκριμένη αρνητική εξέλιξη, πως κάποια θέματα δεν προχώρησαν επειδή οι υπάλληλοι έπαιρναν άδειες ή εργάζονταν από το σπίτι λόγω κορονοϊού, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Γιατί είναι γνωστοί πως αρκετοί υπάλληλοι κοιτάνε πως να… αποφύγουν τον φόρτο εργασίας με διάφορες δικαιολογίες, αλλά είναι καιρός ο νέος δήμαρχος κ.Ζαμπούκης να μην παραμένει απλός θεατής της κατάστασης, αλλά να… τρίξει τα δόντια σε όσους έχουν συνηθίσει να… λουφάρουν. Γιατί μπορεί οι υπάλληλοι να έχουν την… σιγουριά του δημοσίου, αλλά οι επαγγελματίες περιμένουν δουλεύοντας τους καλοκαιρινούς μήνες να βγάλουν κάποια χρήματα για να περάσουν τον υπόλοιπο χρόνο.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, στις 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ημέρα Δευτέρα.

Οι παραχωρήσεις αφορούν απλή χρήση αιγιαλού για άσκηση δραστηριοτήτων που αφορούν τους λουόμενους, την αναψυχή του κοινού (όπως εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, ξαπλωστρών, ομπρελών, τραπεζιών και καθισμάτων, λειτουργία τροχήλατου αυτοκινούμενου ή μη αναψυκτηρίου κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*