Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Συνωστισμός στην είσοδο και προβληματική κατάσταση κάτω απ΄την γέφυρα

Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Συνωστισμός στην είσοδο και προβληματική κατάσταση κάτω απ΄την γέφυρα

Παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο υποδοχής έξω από τα τακτικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου υπάρχει συνωστισμός και με τον κορονοϊό να… είναι ακόμα εδώ, καθώς και την εικόνα της γέφυρας απ’ όπου γίνεται η κίνηση προς τον 10 όροφο, εκφράζουν με e-mail τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί.

Όπως αναφέρουν στο Evros-news.gr στέλνοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες για την επιβεβαίωση των καταγγελιών τους:
“Φαίνεται ότι δεν έχουν ληφθεί μέτρα για την ομαλή και σωστή είσοδο των ασθενών στους χώρους του Νοσοκομείου. Ένας υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι προσπαθεί φιλότιμα ο άνθρωπος, μαζί με μια νοσηλεύτρια, όταν αυτή είναι διαθέσιμη εκεί, να ομαλοποιήσουν την είσοδο στο Νοσοκομείο, όμως είναι αδύνατον, εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης να τα καταφέρουν. Παράλληλα αντιμετωπίζουν και την αγανάκτηση των πολιτών, οι οποίοι περιμένουν αρκετές φορές και χωρίς λόγο σε αυτούς, αφού δεν μπορούν να βρουν τον Διοικητή ή κάποιον από τπυς αρμόδιους για να εκφράσουν τα παράπονα τους.
Παράλληλα, ο χώρος που βρίσκεται κάτω από την γέφυρα η οποία εξυπηρετεί την κίνηση προς τον 1ο όροφο του Νοσοκομείου, η οποία στάζει νερά και παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, με κατεστραμμένα επιχρίσματα (μπογιά, σοβάδες). Πολίτες που αναμένουν υπομονετικά να εξυπηρετηθούν, θα αναρωτιούνται σίγουρα αν εκτός του γεγονότος ότι βρέχονται, υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσει κάποιο κομμάτι από τους σοβάδες στο κεφάλι τους και να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα”.
Όλα αυτά έχουν προφανώς αποδέκτη τον Διοικητή του Π.Γ.Νοσοκομείου Βαγγέλη Ρούφο, που θα πρέπει να επιληφθεί, όταν φυσικά βρει χρόνο από την ενασχόληση του με το ποιος θα αναλάβει Διευθυντής τηες Ιατρικής Υπηρεσίας, όπου θέλει να… περάσει η δική του επιλογή φυσικά.

Ένα σχόλιο

  1. Ρουφο τελείωσαν οι ευεργεσίες των ιδιωτών… Μην περιμένεις νά στο βάψουν οι ιδιώτες … Κάθε μέρα πασχαλιά δεν έχουμε… Δραστηριοποιησου ….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*