Προσλήψεις: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης παίρνει 14 άτομα για τις παιδικές κατασκηνώσεις της Μάκρης

Προσλήψεις: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης παίρνει 14 άτομα για τις παιδικές κατασκηνώσεις της Μάκρης

Στην πρόσληψη προσωπικού 14 (δέκα τεσσάρων) ατόμων για τις ανάγκες των παιδικών κατασκηνώσεων της Μάκρης, προχωράει ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρεται ότι θα προσληφθούν:

2 (δύο) Τεχνίτες Οικοδόμοι
2 (δύο) Βοηθοί Οικοδόμοι
4 (τέσσερεις) Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
2 (δύο) Σιδεράδες- Αλουμινάδες
2 (δύο) Ελαιοχρωματιστές
1 (ένα) Υδραυλικό
1 (ένα) Ηλεκτρολόγο
Όλοι θα είναι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός(1) μηνός για την επισκευή και καθαρισμό των μαγειρείων και εστιατορίου ( επιχρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά για την αποφυγή εισχώρησης ζωυφίων) τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο των μαγειρείων για την καλύτερη υγιεινή και παρασκευή των συσσιτίων.
Αντικατάσταση των υπαρχόντων σιτών λόγω φθοράς τους στο Ιατρείο ,αποθήκη εφοδίων , αποθήκη υλικών, γραφείο διαχείρισης, μαγειρείου και σε λοιπούς χώρους καθώς επίσης την επισκευή για την αποκατάσταση φθορών των τουαλετών όπως υγρομόνωση των οροφών τους λόγω μούχλας προερχόμενη από υγρασία ( επικίνδυνη για την υγεία των παιδιών).

Συντήρηση και επισκευή σωλήνων ύδρευσης και αποχέτευσης. Καθαριότητα και απολύμανση όλων των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του
κορωνοϊου COVID-19 και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσή του με σκοπό την διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 14 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΑΚΡΗΣ