Αλεξανδρούπολη: Ο ΝΟΑ βράβευσε τον αστυνομικό, πρώην αθλητή του Βαγγέλη Μπαταρλή, που έσωσε γυναίκα από πνιγμό!!!

Αλεξανδρούπολη: Ο ΝΟΑ βράβευσε τον αστυνομικό, πρώην αθλητή του Βαγγέλη Μπαταρλή, που έσωσε γυναίκα από πνιγμό!!!

Την Τετάρτη 10-6-2020 , σε μια απλή , λιτή , αλλά γεμάτη ουσία εκδήλωση , ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης , βράβευσε τον Βαγγέλη Μπαταρλή, έναν πρώην κολυμβητή που προέρχεται από τα σπλάχνα του Ομίλου και νυν αστυνομικό, για τον αλτρουισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξε, σώζοντας τη ζωή ενός συνανθρώπου μας από πνιγμό στη θάλασσα.

Την τιμητική πλακέτα του απένειμε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Αέξανδρούπολης Θόδωρος Βουρδόλης, που είναι και ο ίδιος αστυνομικός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ξύπνησαν αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς μετά από αρκετά χρόνια ο Βαγγέλης ξαναντάμωσε τον τότε προπονητή του Γιάννη Πατσίδη.

Επιπλέον, οι αθλητές του Ομίλου μπόρεσαν να γευτούν, με μια άλλη διάσταση, τα ιδανικά που προσπαθούν καθημερινά να τους εφοδιάζουν στο ΝΟΑ, δηλαδή ήθος, ανιδιοτέλεια και αλτρουισμό.

Οι διοικούντες του Ομίλου ευχαρίστησαν και την οικογένεια του Βαγγέλη, που σύσσωμη τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μπαταρλής, που πλέον είναι αστυνομικός της Άμεσης Δράσης και υπηρετεί στην Αθήνα, με κίνδυνο της ζωής του βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει μια νεαρή γυναίκα που πνίγονταν στην παραλία του Αλίμου στις αρχές Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε γυναίκα από πνιγμό στον Άλιμο: «Εκανα το καθήκον μου»