Καταγγελίες ότι σήμερα στη λαϊκή Αλεξανδρούπολης μετείχαν πωλητές απ’ την Ξάνθη όπου απαγορεύθηκαν λόγω κορονοϊού

Καταγγελίες ότι σήμερα στη λαϊκή Αλεξανδρούπολης μετείχαν πωλητές απ’ την Ξάνθη όπου απαγορεύθηκαν λόγω κορονοϊού

Καταγγελίες από πολίτες της Αλεξανδρούπολης έφτασαν στο Evros-news.gr πριν από λίγο, σύμφωνα με τις οποίες στην σημερινή λαϊκή αγορά της πόλης υπήρχαν πωλητές από την Ξάνθη, κυρίως ρούχων και άλλων ειδών, ενώ στο συγκεκριμένο νομό απαγορεύθηκαν οι λαϊκές λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού.

“Είναι δυνατόν στην Ξάνθη να απαγορεύεται από χθες η λειτουργία των λαϊκών για να μην διαδοθεί ο κορονοϊός και οι πωλητές από εκεί να βρίσκονται σήμερα κανονικά στην Αλεξανδρούπολη και να παίρνουν μέρος στην λαϊκή μας”; ήταν το δικαιολογημένο σχόλιο αναγνώστη μας, που δεν έκρυβε την ανησυχία του.

Έπρεπε να τους απαγορευθεί να έρθουν στην πόλη και να πάρουν μέρος, τουλάχιστον για όσο διάστημα ισχύει η απαγόρευση για την Ξάνθη”, μας είπε τηλεφωνικά ένας άλλος πολίτης που μόλις είχε επιστρέψει από την λαϊκή. “Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό, αν είναι ο δήμος, η δημοτική αστυνομία, η αστυνομία της πόλης ή οποιοσδήποτε άλλος, όμως δεν είναι δυνατόν να παίρνονται τέτοια ρίσκα”, συμπλήρωσε ο Αλεξανδρουπολίτης που επικοινώνησε με το evros-news.gr και έχει δίκιο φυσικά.

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Απαγορεύουν τίς λαϊκές αγορές. Κλείνουν τα μαγαζιά και τά Bars σέ ολόκληρη την επικράτεια. Τά ξενοδοχεία δέν θα ανοίξουν. Ή οσα ανοίξουν θά υπολειτουργησουν. Απ’ ότι εκτιμάται η εκταμίευση μέρους από το επενδυτικό πρόγραμμα τής ΕΕ, πιθανόν νά αρχίσει από τό νέο έτος. Αν πάει έτσι το πράμα, από πού η Κυβέρνηση θα εισπράξει ΦΠΑ; Και με ποία έσοδα θα συνταξει προϋπολογισμο για το νέο έτος; Άρα, πιθανον να πάει σέ δανεισμό! 5ο Υπερμνημονιο; Και ποιοί θά τό ψηφίσουν; Μήπως όλοι μαζί κατόπιν εκλογών;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*