Έβρος: Απ’ το… Ορμένιο βρήκαν να ξεκινήσουν χθες τα έργα βελτίωσης του εθνικού δικτύου;

Έβρος: Απ’ το… Ορμένιο βρήκαν να ξεκινήσουν χθες τα έργα βελτίωσης του εθνικού δικτύου;

Έργα βελτίωσης της κατάστασης του οδικού δικτύου στον κάθετο άξονα ξεκίνησαν χθες, αλλά σίγουρα δημιουργεί απορίες ότι επιλέχθηκε αυτό να γίνει χθες από το Ορμένιο, πρώτη ημέρα ανοίγματος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων και του τοπικού Τελωνείου.

Αν και δεν δημιουργήθηκε ιδιαίτερο πρόβλημα με την κίνηση, αφού οι εργασίες πραγματοποιούνταν στο ένα ρεύμα από το χωριό προς το κτίριο του Τελωνείου Ορμενίου, σίγουρα ο εργολάβος που έχει αναλάβει τις συγκεκριμένες εργασίες με εργασίες σε ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο του Έβρου, θα μπορούσε να ξεκινήσει από άλλο σημείο, την Ορεστιάδα για παράδειγμα.

Όπως μάθαμε, ο διαγωνισμός για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που υλοποιείται από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ολοκληρώθηκε από πέρυσι τον Αύγουστο και παρ’ ότι δεν υπήρξαν ενστάσεις, λόγω της καθυστέρησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε.Έβρου, μόλις πριν ένα μήνα υπογράφηκε τελικά η σύμβαση για να ξεκινήσουν τα έργα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο λαός μας, αλλά είναι δεδομένο ότι κάποιες διαδικασίες θα πρέπει να προχωρούν πολύ πιο γρήγορα. Είναι δεδομένη η έλλειψη προσωπικού, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί την μόνιμη δικαιολογία κάποιων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*