Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Ν.Εφραιμίδη σε Τοψίδη: “Χοντροκομμένη διαστρέβλωση της αλήθειας για ανούσια πολιτικά οφέλη”

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Ν.Εφραιμίδη σε Τοψίδη: “Χοντροκομμένη διαστρέβλωση της αλήθειας για ανούσια πολιτικά οφέλη”

Την αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Εφραιμίδη, προκάλεσε η ανακοίνωση της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, η οποία κατηγόρησε άλλη μια φορά την Περιφερειακή αρχή ότι φταίει για τα κρούσματα κορονοϊού στο συγκεκριμένο νομό.

Ο κ.Εφραιμίδης χρησιμοποίησε μάλιστα σκληρή γλώσσα τονίζοντας στις δηλώσεις του:

“Όλοι οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης γνωρίζουν πως την ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας, από την πρώτη ημέρα, την έχει η πολιτεία διαμέσου του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης και στηρίζουμε το έργο της πολιτείας με  προτάσεις και δράσεις.

Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θέμα της δημόσιας υγείας και  τις εύλογες ανησυχίες των πολιτών ασκώντας κακόβουλη κριτική, καταφεύγοντας σε φθηνούς και ξεπερασμένους λαϊκισμούς. Οι αναφορές στην ανακοίνωση του κ. Τοψίδη είναι ανάξιες αντιλόγου. Κανένα δελτίο τύπου δεν αποσιωπά τα  γεγονότα ούτε μπορεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα. Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν η χοντροκομμένη διαστρέβλωση της αλήθειας για ανούσια πολιτικά οφέλη.

Δεν μας απασχολούν, όπως και κανέναν πολίτη, οι επαναλαμβανόμενες αυτές συμπεριφορές.

Όσον αφορά τις πανελλαδικές εξετάσεις, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για πολιτικές σκοπιμότητες, έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διεξαχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνεχίζουμε με ευθύνη, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα το έργο μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης

Νικόλαος Ευφραιμίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*