Σουφλί-Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ασυνείδητος οδηγός χτυπάει σκύλο και τον εγκαταλείπει βαριά τραυματισμένο

Σουφλί-Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ασυνείδητος οδηγός χτυπάει σκύλο και τον εγκαταλείπει βαριά τραυματισμένο

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε κάμερα στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, με έναν ασυνείδητο οδηγό που πηγαίνει με το αυτοκίνητο του αντίθετα στον μονόδρομο, χτυπάει ένα σκύλο παρασύροντας τον βαριά τραυματισμένο και φεύγει εγκαταλείποντας τον.

Ευτυχώς που η κάμερα που είχε στο σπίτι του ο ιδιοκτήτης του κυνηγετικού σκυλιού Θανάσης Πρεπούδης, Πρόεδρος των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σουφλίου αποθανάτισε την σοκαριστική στιγμή και τελικά βρέθηκε ο ασυνείδητος που οδηγώντας αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές στο σκυλί. Έσπασε όλη την δεξιά του πλευρά σύμφωνα με την εξέταση του κτηνιάτρου και δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η ευθανασία του ζώου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Gepostet von Thanasis Prepoudis am Mittwoch, 17. Juni 2020

Σκεφθείτε αν στη θέση του σκύλου έπαιζε στον συγκεκριμένο δρόμο κάποιο μικρό παιδί, τι θα γινόταν. Ο κ.Πρεπούδης κατέθεσε μήνυση κατά του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου όπου του επιβλήθηκε αρχικά το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο για τραυματισμό και εγκατάλειψη ζώου, ενώ άρχισε και προανάκριση προκειμένου να υποβληθεί δικογραφία στον Εισαγγελέα. Από την πλευρά του ο δράστης κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου για ξυλοδαρμό, υποστηρίζοντας ότι τον εντόπισε και τον πλάκωσε στο ξύλο. Έτσι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, αλλά δυστυχώς ένα ζώο είναι βαρύτατα τραυματισμένο και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του, λόγω της ασυνειδησίας και της ελεεινής νοοτροπίας κάποιου συμπολίτη μας.