Αλεξανδρούπολη: Λουκέτο σε 3 γνωστά καφέ-μπαρ χθες βράδυ και βαριά πρόστιμα λόγω συνωστισμού-κορονοϊού!!!

Αλεξανδρούπολη: Λουκέτο σε 3 γνωστά καφέ-μπαρ χθες βράδυ και βαριά πρόστιμα λόγω συνωστισμού-κορονοϊού!!!

Λουκέτο σε τρία πολύ γνωστά καφέ-μπαρ της Αλεξανδρούπολης έβαλε η Αστυνομία, ενώ επιβλήθηκαν βαριά χρηματικά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους που φτάνουν ως και τις 10.000 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής συνωστισμού και διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση ότι  γινόταν χαμός σε κάποια μαγαζιά της πόλης, χωρίς τήρηση των αποστάσεων στα τραπέζια. Έτσι έγιναν έλεγχοι και τα τρία συγκεκριμένα καταστήματα που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας “σφραγίστηκαν” για 15 ημέρες, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και τον τρόπο λειτουργίας της εστίασης. Οι αστυνομικοί λοιπόν διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα είχαν… θέμα με την εφαρμογή των μέτρων, οι πελάτες τους αν και ήταν ντυμένοι στην… πένα δεν τηρούσαν τις αποστάσεις, ενώ άκουγαν και μουσική… Φρανκ Σινάτρα.

Να επισημάνουμε, ότι στο ένα από τα τρία καταστήματα είχε επιβληθεί πρόστιμο και είχε γίνει σύλληψη του υπευθύνου του κατά την διάρκεια των απαγορεύσεων λειτουργίας λόγω κορονοϊού, γιατί  ενώ δούλευε ως delivery και take away, υπήρχαν έξω από αυτό και σε ένα μεγάλο τραπέζι που δεν φρόντισε να το “σφραγίσει” με κάποιον τρόπο, αρκετοί πελάτες που έπιναν τον καφέ τους ενώ τότε απαγορεύονταν.

Τα τρία καταστήματα είναι σήμερα κλειστά, ενώ και κάποια άλλα που βρίσκονται δίπλα και επίσης είχαν αρχίσει κάπου να… ξεφεύγουν στην τήρηση των μέτρων, σήμερα συμμορφώθηκαν και αυτά απόλυτα στις διατάξεις που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη και “καμπάνα” 5.000 ευρώ σε καφέ της Αλεξανδρούπολης, για παραβίαση απαγορευτικών μέτρων

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*