Αστυνομία: “Κάναμε τους ελέγχους στα καταστήματα Αλεξανδρούπολης μετά από επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία”

Αστυνομία: “Κάναμε τους ελέγχους στα καταστήματα Αλεξανδρούπολης μετά από επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία”

Επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία του χώρου καφέ-εστίασης, η οποία μάλιστα συνοδευόταν και από φωτογραφικό υλικό και αναφορές σε συγκεκριμένα καταστήματα, έγινε στην Αστυνομία (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και στον Εισαγγελέα), γι’ αυτό και ξεκίνησε σειρά ελέγχων τα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου.

Αυτό υποστηρίζουν κύκλοι της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχονται τα στελέχη της, αλλά και στις ανακοινώσεις που υπήρξαν από το Σωματείο Καφέ-μπαρ-Εστίασης της Αλεξανδρούπολης, για το “σφράγισμα” 4 καταστημάτων όπου διαπιστώθηκε μη τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και δυο αυτόφωρες διαδικασίες για ηχορύπανση. “Από την στιγμή που έγινε συγκεκριμένη, επώνυμη καταγγελία, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, παρά να την ελέγξουμε. Μάλιστα γνωρίζουν οι περισσότεροι ποιος συνάδερφος τους την έκανε”, εξηγούν για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σωματείο Καφέ-Εστίασης Αλεξανδρούπολης: “Συνεχίζεται η προσπάθεια εξόντωσης των καταστημάτων μας, με σφραγίσματα, αυτόφωρα”

Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου και στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καφέ-μπαρ- Εστίασης Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να… χαμηλώσουν οι τόνοι, με νέα ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων, τονίζει:

“Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και λάθος συμπερασμάτων ας εξηγήσουμε κάποια πράγματα!

Δεν αντιδράμε στην επιβολή του νόμου… Κάθε ελεγκτικός μηχανισμός κάνει την δουλειά του και στην πόλη μας δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό και φυσικά κανένας ελεύθερος επαγγελματίας.

Η αντίδραση μας είναι στην επεξήγηση του νόμου που αλλιώς την ερμηνεύουμε εμείς και αλλιώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό διωγμό τα μαγαζιά της Αλεξανδρούπολης; Συλλήψεις και αυτόφωρα χθες βράδυ σε άλλα 3 καταστήματα!!!

Με καλή διάθεση και θέληση θα λυθούν όλα τις επόμενες μέρες και ελπίζουμε να μπορέσουν κάποια καταστήματα να ανοίξουν ξανά!

Τέλος δεν κατηγορούμε κανέναν και φυσικά είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να δώσουμε λόγο και στον κόσμο μας και στην πόλη μας.

Το ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΏΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΆΤΩΝ”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*