Πολάκης: Ήρθε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αδαμίδη, θα… ρίξει και μια πολιτική ομιλία

Πολάκης: Ήρθε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αδαμίδη, θα… ρίξει και μια πολιτική ομιλία

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου Δημήτρη Αδαμίδη (ή ΕΔΕμίδη όπως τον είχαν “βαφτίσει” οι εργαζόμενοι λόγω των πολλών ΕΔΕ σε βάρος τους), ο οποίος θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορούμενου σήμερα στα δικαστήρια της Ορεστιάδας, ήρθε στην περιοχή ο Παύλος Πολάκης.

Τον πρώην Αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τώρα αναπληρωτή τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτή την ώρα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και μιλάει με τον Διοικητή Χρήστο Καπετανίδη και τους εργαζόμενους, δεν τον… έπιασε ο πόνος ξαφνικά να έρθει στον Έβρο και πολύ περισσότερο, να κάνει πολιτική ομιλία το βράδυ στην Ορεστιάδα, όπως και ανακοινώθηκε. Για να υπερασπιστεί το… φιλαράκι του πρώην Διοικητή, ο οποίος κατηγορείται σύμφωνα με πληροφορίες για έκθεση ασθενών σε κίνδυνο, επειδή δεν είχε φροντίσει ως Διοικητής και του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, δεν είχε λύσει το πρόβλημα μιας επιπλέον βάρδιας και οι νεφροπαθείς του Β.Έβρου αναγκάζονταν να μεταβαίνουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για αιμοκάθαρση.

Η δίωξη ασκήθηκε εναντίον του μετά την ανάδειξη του σοβαρού αυτού προβλήματος που υπήρχε επί των ημερών του ως Διοικητή και ήταν αναγκασμένοι οι νεφροπαθείς σε μετακίνηση 200 χλμ. 3 φορές την εβδομάδα, για να υποβληθούν στην διαδικασία της αιμοκάθαρσης η οποία αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου γι΄αυτούς. Ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης του λοιπόν (ο άλλος μαθαίνουμε ότι θα είναι ο πρώην Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Κώστας Βαφειάδης), είναι ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ.Πολάκης και δεν ήρθε φυσικά για να κάνει πολιτική ομιλία το απόγευμα στις 7:30, στον χώρο “Πεύκα” της Ορεστιάδας. Μια και βρέθηκε όμως εδώ η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έβρου είπε να οργανώσει και την συγκεκριμένη εκδήλωση με θέμα: “ Η Προοδευτική Πρόταση στις Νέες Συνθήκες “. Μάλιστα χαιρετισμό θα απευθύνει η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες πολίτες.