ΒΙΝΤΕΟ: Προχωράει ο σταθμός διοδίων που θα μας… φορτώσουν στο Αρδάνιο

ΒΙΝΤΕΟ: Προχωράει ο σταθμός διοδίων που θα μας… φορτώσουν στο Αρδάνιο

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του νέου σταθμού διοδίων της Εγνατίας Οδού, που θα δημιουργηθεί στην περιοχή του Αρδανίου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, αλλά και διαπιστώνουν καθημερινά όσοι οδηγοί περνούν από το σημείο, ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποιες από τις υποδομές που θα στηρίξουν τον συγκεκριμένο σταθμό διοδίων, τον δεύτερο μέσα στο νομό Έβρου, μετά από εκείνον της Μέστης που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό.

Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν και τα δέχονται… μοιρολατρικά και χωρίς την παραμικρή αντίδραση όχι μόνο οι θεσμικοί εκπρόσωποι της περιοχής και του νομού, όπως ακριβώς συνέβη (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) και στην περίπτωση του σταθμού διοδίων της Μέστης, αλλά και οι απλοί πολίτες, οι οποίοι έτσι και αλλιώς θα πληρώνουν από την τσέπη τους για έναν δρόμο που είναι… ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και σε ορισμένα σημεία… ΚΥΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ για τους οδηγούς.

Ακόμα άλλωστε δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες συντήρησης, επιδιόρθωσης και βελτίωσης του οδοστρώματος, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από την Μέστη ως τους Κήπους. Την στιγμή που η κατασκευή του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο “τρέχει” με έντονους ρυθμούς, στην περίπτωση βελτίωσης της απαράδεκτης κατάστασης σε πολλά σημεία του δρόμου, με επικίνδυνες λακκούβες και όχι μόνο, έχουμε τα… ζώα μου αργά. Ίσως γιατί οι ιθύνοντες μας θεωρούν όλους… ζώα που δεν έχουμε πρόβλημα να ρισκάρουμε και την ζωή μας(πέρα από τις ζημιές του αυτοκινήτου μας) αλλά και δεν αντιδρούμε λες και είμαστε… άβουλα όντα.