Π.Δούκας (Πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου-δήμαρχος Σπάρτης): Οι Εβρίτες είσαστε οι “διάδοχοι”του… Μολών Λαβέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Π.Δούκας (Πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου-δήμαρχος Σπάρτης): Οι Εβρίτες είσαστε οι “διάδοχοι”του… Μολών Λαβέ (ΒΙΝΤΕΟ)

-Συνεδρίασε χθες στην Ορεστιάδα το Διοικητικό Συμβούλιο του ICC (Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος) για συμβολικούς λόγους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ICC), συνεδρίασε χθες Σάββατο 27 Ιουνίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας, θέλομντας να δηλώσει συμβολικά την συμπαράστασή του στις ακριτικές περιοχές.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα, παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Τάσος Δημοσχάκης (απουσίασε για άγνωστο λόγο ο Σταύρος Κελέτσης), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Μετά την συνεδρίαση, ο Πρόεδρος του ICC και δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Εβρίτες… φυλάνε Θερμοπύλες και το απέδειξαν και πάλι πρόσφατα, με την αποτροπή μαζικής εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Παράλληλα αναφέρθηκε στις σκέψεις και το σχέδια του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την περιοχή μας και πως θα μπορέσουν να την βοηθήσουν να αναπτυχθεί οικονομικά, με τις ενέργειες τους.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ στο Evros-news.gr 

Την ικανοποίηση τους για την παρουσία και την συμβολική συνεδρίαση στην Ορεστιάδα του Δ.Σ του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, όσο και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, στις δηλώσεις που έκαναν μετά την λήξη της συνεδρίασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΨΙΔΗ-ΜΑΥΡΙΔΗ στο Evros-news.gr

Κατά την επίσκεψη τους στον νομό Έβρου, ο Πρόεδρος του Πέτρος Δούκας που είναι παράλληλα και δήμαρχος Σπάρτης και τα μέλη του ICC,  παρέδωσαν αστυνομικό εξοπλισμό στις δυνάμεις που επιχειρούν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στη περιοχή των Καστανεών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*