Διδυμότειχο: Υπόμνημα για τη Νοσηλευτική Σχολή, παρέδωσε ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός στην υπουργό Ν.Κεραμέως

Διδυμότειχο: Υπόμνημα για τη Νοσηλευτική Σχολή, παρέδωσε ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός στην υπουργό Ν.Κεραμέως

Υπόμνημα της Επιτροπής αγώνα για τη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου, παρέδωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνός στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί με τους άλλους Μητροπολίτες της Θράκης με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία και της αρμόδιας για θρησκευτικά ζητήματα υπουργού.

Ο Σεβασμιότατος κ.Δαμασκηνός, δεν έχασε φυσικά την χρυσή ευκαιρία να επιδώσει με τα ίδια του τα χέρια, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Μαρία Μανάκα, το υπόμνημα αιτημάτων, θέσεων και απόψεων όλων των φορέων του δήμου και της περιοχής για την παραμονή, στήριξη και αναβάθμιση της Σχολής.

Άλλωστε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου αποτελεί μια σημαντική προσωπικότητα για το χώρο της Εκκλησίας, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία η γνώμη και άποψη του και σε μια τόσο υψηλόβαθμη συνάντηση έδειξε  ότι γνωρίζει να χειρίζεται αριστοτεχνικά κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει. Ας ελπίσουμε ότι η κίνηση του αυτή, θα είναι καθοριστική ώστε ο τόπος να κερδίσει τελικά μια δύσκολη “μάχη” και η Σχολή Νοσηλευτικής που παρά τα όσα λέγονται παραμένει στον “αέρα”, θα παραμείνει στο Διδυμότειχο και θα στηριχθεί απ’ όλους εμπράκτως.