Αλεξανδρούπολη: Έρχεται αύριο για το λιμάνι, ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος

Αλεξανδρούπολη: Έρχεται αύριο για το λιμάνι, ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί αύριο για επαφές και συζητήσεις με την διοίκηση του Οργανισμλύ Λιμένος της πόλης ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος.

Ο κ.Ξενόφος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι άλλωστε το πρώτο που θα παραχωρηθεί σε ιδιώτες από το ΤΑΙΠΕΔ και ήδη είναι γνωστό το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει. Όπως έγραψε άλλωστε το Evros-news.gr, χθες βρέθηκε στο λιμάνι και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του, ένας από αυτούς, ο Ελληνοαμερικανός Τζων Χαραλαμπάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Ελληνοαμερικανός επενδυτής επισκέπτεται σήμερα για ενημέρωση το λιμάνι

Ο Άρης Ξενόφος βρέθηκε σήμερα στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ), δεύτερη μέρα των επαφών του με τις διοικήσεις των λιμένων που βρίσκονται στο πρώτο κύμα αξιοποίησης από το Ταμείο. Είχε επαφές με τον Πρόεδρο του ΟΛΚ, Γιώργο Φιλόσογλου και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Άννα Θυσιάδου με κύριο αντικείμενο συζήτησης τις σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της διοίκησης του οργανισμού και την υπο-παραχώρηση του εμπορευματικού λιμένα “Φίλιππος Β’” στην Νέα Καρβάλη.