Έβρος: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την χθεσινή σύλληψη του Σύριου λαθρομετανάστη  με ναρκωτικά

Έβρος: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την χθεσινή σύλληψη του Σύριου λαθρομετανάστη με ναρκωτικά

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την χθεσινή σύλληψη Σύριου λαθρομετανάστη που συνελήφθη στην περιοχή Φυλακτού Σουφλίου να μεταφέρει ναρκωτικά κατά την είσοδο του στον Έβρο μαζί με άλλους λαθρομετανάστες, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Evros-news.gr.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

“Συνελήφθη χθες (29-6-2020) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον δράστη να έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, μαζί με ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, μεταφέροντας ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Τι έκρυβε στο σακίδιο του Σύριος λαθρομετανάστης, που συνελήφθη το πρωί στον Έβρο

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην τσάντα που κατείχε ο δράστης διαπίστωσαν ότι εισήγαγε στην ελληνική επικράτεια πέντε (5) συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 881 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης”.