Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αλλάζουν με δωρεά 350 παλιά στρώματα, πρώτη φορά μετά την λειτουργία του!!!

Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αλλάζουν με δωρεά 350 παλιά στρώματα, πρώτη φορά μετά την λειτουργία του!!!

Μια σημαντική αλλαγή, που θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όσους νοσηλεύονται, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2002 που ξεκίνησε την λειτουργία του η “ναυαρχίδα” της υγειονομικής περίθαλψης σε Έβρο και Θράκη γενικότερα, θα γίνει αντικατάσταση 350 στρωμάτων σε κρεβάτια ασθενών του, με νέα στρώματα τύπου LATEX. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα στρώματα αυτά προέρχονται από δωρεά που εξασφάλισε με προσωπικές του ενέργειες ο Διοικητής Βαγγέλης Ρούφος και θα φτάσουν στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Πέμπτη.

Το Νοσοκομείο δηλαδή αλλά και η 4η ΥΠΕ δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ, ενώ αμέσως θα ξεκινήσει η αντικατάσταση των παλιών, φθαρμένων και σίγουρα… προβληματικών σε θέματα απολύμανσης και υγιεινής στρωμάτων, μια και χρησιμοποιούνται για περισσότερα από 18 χρόνια χωρίς να αντικατασταθούν. Κι όλα αυτά όπως επισημάναμε, χάρη σε δωρεά που δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε από ποιόν προέρχεται και την εξασφάλισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Ρούφος. Εξέλιξη πάντως που ασφαλώς είναι πολύ θετική και αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όσους νοσηλεύονται, αφού εκτός από το ιατρικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικές και οι συνθήκες νοσηλείας των ασθενών.