Λαμπάκης: Αποποιήθηκε τις ευθύνες για την προμήθεια ημικατεστραμμένων αποκριάτικων αρμάτων. “Έδειξε” Βραχιόλογλου και υπαλλήλους!!!

Λαμπάκης: Αποποιήθηκε τις ευθύνες για την προμήθεια ημικατεστραμμένων αποκριάτικων αρμάτων. “Έδειξε” Βραχιόλογλου και υπαλλήλους!!!

Αποποιήθηκε τις ευθύνες του για την προμήθεια δύο ημικατεστραμμένων αποκριάτικων αρμάτων και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο του 2019 και αφού προηγουμένως έχασε τις δημοτικές εκλογές, ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ο τέως… Ακατανόμαστος (αφού ζητάει με δικαστικές προσφυγές εναντίον μας να μην αναφέρουμε το όνομα του) δήμαρχος Αλεξανδρούπολης “έδειξε” ως υπεύθυνους για το συγκεκριμένο θέμα τον σημερινό δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Βραχιόλογλου, πρώην εντεταλμένο σύμβουλο πολιτισμού της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αλλά και τους τρεις υπαλλήλους που αποτελούσαν την Επιτροπή Παραλαβής. Αυτούς όπως είπε θα πρέπει να… μηνύσει ο νυν δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης αν θεωρεί πως υπάρχει σκάνδαλο όπως ανέφερε ανακοίνωση του δήμου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης, ο κ.Λαμπάκης είπε ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, υποστηρίζοντας ότι η προμήθεια των δύο επίμαχων αρμάτων έγινε πριν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019. Γιατί η μεν Πρόσκληση υποβολής προσφοράς σε τρεις εργολάβους για αποκριάτικα Άρματα 2019 έγινε στις 3 Ιουλίου, αφού δηλαδή είχε χάσει τις εκλογές και η απ’ ευθείας ανάθεση στην εταιρεία για την προμήθεια των δύο αποκριάτικων αρμάτων στις 25 Ιουλίου. 

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

-Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για αποκριάτικα Άρματα 2019

-Απ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας αποκριάτικων αρμάτων

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής λοιπόν, φρόντισε ο ίδιος να… βγάλει την ουρά του απ’ έξω και να αναφέρει ότι το θέμα χειρίστηκε ο κ.Βραχιόλογλου, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS radio και λέγοντας επί λέξη:

“Την λεπτομέρεια σε χίλια πράγματα που συμβαίνουν στον δήμο, δεν μπορεί να την ξέρει ο δήμαρχος. Έχουμε εμπιστοσύνη και καλή πίστη στους συνεργάτες μας. Δεν πιστεύω ο κύριος Βραχιόλογλου να έκανε κάτι κακό. Ο κύριος Βραχιόλογλου έχει ένα καλό όνομα στην πιάτσα και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι και συνετός και γλυκός και έντιμος και έκανε αυτό που έκανε με πλήρη νομιμότητα.

“Δεν πρέπει να πάει εμένα στον Εισαγγελέα

αλλά τους υπαλλήλους που τα παρέλαβαν”

Τώρα θέλετε να μου πείτε; Ότι υπάρχει μια επιφύλαξη και απέναντι σε τρεις δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι με κλήρωση έτυχαν να είναι μέλη της επιτροπής τα δυο αυτά… παλιοάρματα; Για όνομα του Θεού. Αυτοί είναι εκ του νόμου η επιτροπή παραλαβής”, είπε αρχικά ο κ.Λαμπάκης αναφέροντας για πολλοστή φορά την αγαπημένη του φράση: “Για όνομα του Θεού”. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, επανήλθε για το ίδιο θέμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Προμήθεια ημικατεστραμμένων, αποκριάτικων αρμάτων… κατακαλόκαιρο, απ’ τον πρώην δήμαρχο Β.Λαμπάκη!!!

“Ψάχνουν να βρουν επίσης για τα δυο άρματα της Αποκριάς. Είναι λέει σκουριασμένο το σίδερο και άρα λέει είναι παλιό. Τα παραγγείλαμε το καλοκαίρι, γιατί πότε ετοιμάζονται για τις Αποκριές. Ετοιμάζονται τον Φεβρουάριο; Ετοιμάζονται μήνες πριν και ετοιμάσαμε δυο άρματα τα οποία τα παρέλαβε η Επιτροπή τριών δημοτικών υπαλλήλων. Κι αυτοί κάναν παγαποντιά; Για όνομα του Θεού.

Δεν ήταν μετά την εκλογή Ζαμπούκη. Ήταν πριν τις εκλογές. Ήταν πριν τις εκλογές. Νόμιμα τα παραγγείλαμε. Δεν έγινε αυτό σε καμιά μεταβατική περίοδο μέχρι να παραδώσουμε. Έγινε νόμιμα, με προγραμματισμό από τον κύριο Βραχιόλογλου, που ήταν η ψυχή της Απορκιάς και σιγά σιγά την αναβάθμιζε. Δεν πρέπει να πάει εμένα άρα στον Εισαγγελέα αν θέλει. Πρέπει να πάει τους υπαλλήλους οι οποίοι τα παρέλαβαν. Εγώ έβαλα τους υπαλλήλους και τους είπα πηγαίνετε να παραλάβετε δυο άρματα που δεν υπάρχουν; Αυτοί πήγαν και έκαναν παραλαβή τα άρματα”.