Λαμπάκης για Βαμβακερό: “Τι τα ‘κανε τα ακτινίδια; Τα ‘φαγε; Τα πούλησε; Όχι βέβαια”

Λαμπάκης για Βαμβακερό: “Τι τα ‘κανε τα ακτινίδια; Τα ‘φαγε; Τα πούλησε; Όχι βέβαια”

Το θέμα των 88 τόνων ακτινίδιων που είχαν δοθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, επί δημαρχίας του Βαγγέλη Λαμπάκη και Προεδρίας του Αντώνη Βαμβακερού, ψάχνει η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη.

Αναζητούνται τα παραστατικά για την διάθεση στους δικαιούχους όλης της μεγάλης αυτής ποσότητας των φρούτων, προκειμένου να σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που εδρεύει στην Καβάλα και αρκετές φορές μέχρι τώρα δεν πήρε συγκεκριμένες απαντήσεις. Γι’ αυτό άλλωστε και επιμένει.

Το γεγονός αυτό είναι φανερό πως έχει εκνευρίσει τον τέως… Ακατανόμαστο (έχει ζητήσει με δικαστικές προσφυγές εναντίον μας να μην αναφέρουμε το όνομα του και αναμένεται άλλη μια απόφαση), δήμαρχο κΛαμπάκη. Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS radio πήρε το μέρος του δημοτικού του συμβούλου κ.Βαμβακερού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Πάμε τώρα στα ακτινίδια, που τα ‘φαγε όλα ο Βαμβακερός όπως είπατε κάνοντας χιούμορ. Τι τα ‘κανε δηλαδή; Υπάρχουν λέει παραστατικά για 55 τόνους και τα άλλα 30 δεν υπάρχουν. Μα τα έδινε σε συλλόγους. Τα έδινε στην εκκλησία. Τα έδινε σε πολιτιστικούς συλλόγους. Τα έδινε σε αθλητικούς συλλόγους. Σε κοινότητες.  Όπου υπήρχε η δυνατότητα απορρόφησης, γιατί δεν είναι και εύκολο να μοιράσεις 88 τόνους ακτινίδια, δεν έχουμε και τις δομές αυτές.

Τα ‘φαγε; Που τα ‘φαγε; Τι τα ‘κανε δηλαδή; Πήγε τα πούλησε; Τι τα ‘κανε, δεν κατάλαβα; Ακτινίδια είναι. Μα υπάρχουν παραστατικά. Υπάρχουν τα ονόματα και αυτό που ζήτησε αυτός που το ζήτησε, από την Καβάλα νομίζω είναι, τα ονόματα υπάρχουν, οι καταστάσεις υπάρχουν. Ας δώσουν τα ονόματα και ας δουν αν πράγματι τα πήραν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι. Εκεί πήγαν. Στους ανθρώπους των τριών δημοτικών κοινοτήτων. Για όνομα του θεού. Αυτή είναι η αλήθεια”.