Λαμπάκης προκαλεί Ζαμπούκη: “Πήγαινε ρε στον Εισαγελλέα να τελειώνουμε για λιπάσματα, ακτινίδια, άρματα, πλακάκια”!!!

Λαμπάκης προκαλεί Ζαμπούκη: “Πήγαινε ρε στον Εισαγελλέα να τελειώνουμε για λιπάσματα, ακτινίδια, άρματα, πλακάκια”!!!

Ξέσπασε ο τέως Ακατανόμαστος (μια και έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον μας ζητώντας να μην αναφέρουμε το όνομα του) δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά του “διαδόχου” του Γιάννη Ζαμπούκη.

Μιλώντας λοιπόν χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS radio τον… προκάλεσε αν έχει στοιχεία να πάει στον Εισαγγελέα, για τα λιπάσματα (του Ζιώγα), τα ακτινίδια (του Βαμβακερού), τα αποκριάτικα άρματα (του Βραχιόλογλου) και τα πλακάκια των κατασκηνώσεων (του… πουλέν του Μιχαηλίδη), αλλά πάνω απ’ όλα για τις ευθύνες του τέως δημάρχου. Ξέχασε βέβαια τις… ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ που κατέπεσαν, όπου επίσης υπάρχει σοβαρό θέμα, αλλά ίσως ξέρει ότι ο κ.Ζαμπούκης και το περιβάλλον που τον επηρεάζει υιοθετούν το δόγμα των… χαμηλών τόνων και επιλέγουν να αφήνουν όσους έχουν τυχόν ποινικές ευθύνες να τους… κουνάνε το δάχτυλο αντί να σιωπούν και να κρύβονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπάκης για Βαμβακερό: “Τι τα ‘κανε τα ακτινίδια; Τα ‘φαγε; Τα πούλησε; Όχι βέβαια”

Είπε λοιπόν σε ένα από τα χαρακτηριστικά ξεσπάσματα του ο κ.Λαμπάκης:

“Παντού βρίσκει σκάνδαλα και τα βρίσκει δήθεν για να κρύβει την δικιά του την γύμνια. Επίσης μιλάνε για κάτι πλακάκια και τα λεκανάκια στις κατασκηνώσεις. Πήγαινε ρε στον Εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Πήγαινε στον εισαγγελέα να τελειώνουμε. Άντε να τελειώνουμε από κει πέρα με τα ακτινίδια και τα άρματα και τα λιπάσματα και με τα πλακάκια. Πήγαινε στον εισαγγελέα, να μας καλέσει και να δούμε τι κάναμε. Κάναμε παγαποντιά;

Μισό δισεκατομμύριο διαχειριστήκαμε ως δημοτική αρχή με επικεφαλής εμένα. Μισό δισεκατομμύριο και είχαμε ανάγκη από τα πλακάκια της κατασκήνωσης, απ’ το λίπασμα του ΤΑΠ και απ’ τα δυο άρματα της Αποκριάς για να πάρουμε τι; Μισό δισεκατομμύριο διαχειριστήκαμε. Έλεγξαν όλα αυτά και βρήκαν τα άρματα και τα λιπάσματα του ΤΑΠ δυο-τρία χιλιάρικα. Φχαριστώ πολύ.

Άρχισε με τα λιπάσματα του ΤΑΠ. Αυτά τα λιπάσματα που μας τα έδωσε τον Αύγουστο, λίγες ημέρες πριν φύγουμε και τα δώσαμε σε διάφορους αγρότες. Αυτή ήταν η εντολή απ’ τον ΤΑΠ, μάλλον η παράκληση. Τα δώσαμε. Μας είπαν  μοιράστε τα στους αγρότες. Τα μοιράσαμε και δώσαμε την κατάσταση με τα ονόματα. Και εσύ αν είχες αγροτική ιδιότητα (λέει στον δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη ο Λαμπάκης), βεβαίως θα έπαιρνες, αν ζητούσες. Την κατάσταση με τους 34 αγρότες την δώσαμε. Χαρά στο πράγμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαμπάκης: Αποποιήθηκε τις ευθύνες για την προμήθεια ημικατεστραμμένων αποκριάτικων αρμάτων. “Έδειξε” Βραχιόλογλου και υπαλλήλους!!!