Πόλη και Πολίτες-Λαμπάκης: Δωρεάν αστική δημοτική γραμμή: Αδιαφορία ή Ανικανότητα;;;

Πόλη και Πολίτες-Λαμπάκης: Δωρεάν αστική δημοτική γραμμή: Αδιαφορία ή Ανικανότητα;;;

Με ανακοίνωση της που υπογράφει ο υπεύθυνος τύπου Χρήστος Γερακόπουλος, η δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, κατηγορεί την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη για το θέμα της δωρεάν αστικής δημοτικής γραμμής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Άλλη μια φορά, η Δημοτική αρχή του κ. Ζαμπούκη, αθέτησε όσα συμφωνήθηκαν από τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στην επιτροπή για την Δημοτική Αστική Συγκοινωνία. Συγκεκριμένα :

 • Να επαναλειτουργήσει από την 1η Ιουλίου και για 25 εργάσιμες ημέρες, που υπολείπονται από την υφιστάμενη σύμβαση με την εταιρεία Αστικό Α.Ε., την δωρεάν γραμμή από το χώρο στάθμευσης  του γηπέδου Φώτης Κοσμάς, προς το Κέντρο  της πόλης.
 • Να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με μόνο δύο θέματα : την έγκριση της μελέτης για την ¨Δημοτική ¨Αστική Συγκοινωνία και τον καθορισμό ή όχι εισιτηρίου για τους Δημότες, ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι περαιτέρω ενέργειες.

Δυστυχώς, δεν υλοποιήθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις της επιτροπής, με συνέπεια να  καθυστερεί η εφαρμογή των τριών γραμμών μετακίνησης, που προβλέπει η μελέτη, να ταλαιπωρούνται και να  διαμαρτύρονται οι πολίτες από τη μη λειτουργία της δωρεάν μετακίνησης, στην υφιστάμενη γραμμή

Ζητάμε λοιπόν την άμεση εφαρμογή των παραπάνω, αφού η περιφρόνηση συμφωνημένων αποφάσεων αντανακλά προπάντων στον λαό του Δήμου μας και στις Δημοτικές Παρατάξεις που τον εκπροσωπούν.

 

2 Σχόλια

 1. Να γίνει το παλιό κολυμβητήριο πάρκινγκ 2 ορόφων, είναι έτοιμο σκαμμένο. Είναι πολύ πιο κοντά στο κέντρο, μπορείς να πας και με τα πόδια δεν χρειάζεται λεωφορείο. Σ αυτή τη πόλη παλεύουμε για τ αυτονόητα.

 2. Αντί να ασχοληθεί με αυτά που μας καίνε ασχολείται με την Δημοτική συγκοινωνία και την κάθε δημοτική συγκοινωνία!!!
  1) Όπως γράφει και ο Πάνος για το παλιό κολυμβητήριο
  2) φτιάξιμο πεζοδρομίων Χιλή-Εγνατία-να μπουν παγκάκια στην διαδρομή να ξεκουραζόμαστε.
  3) Η νέα δημοτική συγκοινωνία να φτάνει επάνω Σκλαβενίτη και όχι η μία γραμμή 700 μέτρα ποιο εδώ να στρίβει Ηροδότου και η άλλη να πηγαίνει στο πάρκινγκ του Αλτιμπατζή με την πρόταση που έκαναν.Για μένα κακώς τον άφησαν από έξω.
  4) Ωραία ιδέα για την Δεύτερη Λαϊκή που μπορούσε να γίνει στο νέο κολυμβητήριο άνετα.
  5) Για το παλιό νοσοκομείο που ανάθεμα αν ξέρουν τι θα το κάνουν… πρόταση:Να στεγαστεί η Αστυνομία η όπως είχα γράψει παλαιότερα να γίνει πάρκο αθλοπαιδιών
  6) Δεν γράφω άλλα έτσι κι αλλιώς τα γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα…

  Με αυτά να ασχοληθούν και όχι με παραμύθια και να κάνουν τα παιχνίδια τους…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*