Αλεξανδρούπολη: Σπουδαία δωρεά 350 στρωμάτων από εταιρεία στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Το ευχαριστώ της διοίκησης

Αλεξανδρούπολη: Σπουδαία δωρεά 350 στρωμάτων από εταιρεία στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Το ευχαριστώ της διοίκησης

Υλοποιήθηκε χθες Πέμπτη η σπουδαία δωρεά του ομίλου εταιρειών OLYMPIA προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με την προσφορά 350 στρωμάτων τύπου LATEX, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παλιά που είναι από το 2002, όταν και άρχισε η λειτουργία του Νοσοκομείου.

Το Evros-news.gr είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ σήμερα ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, με ενέργειες του οποίου ήρθε αυτή η σημαντική για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου δωρεά, αλλά και η διοίκηση, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση όπου αναφέρει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αλλάζουν με δωρεά 350 παλιά στρώματα, πρώτη φορά μετά την λειτουργία του!!!

“Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και προσωπικά ο Διοικητής κος Ευάγγελος Δ. Ρούφος εκφράζει τις ευχαριστίες του, προς τον όμιλο εταιριών OLYMPIA για την προσφορά τριακοσίων πενήντα (350) στρωμάτων του κατασκευαστικού οίκου GRECO STROM (MEDICAL) προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών του Νοσοκομείου.

Η ευγενική και γενναιόδωρη αυτή προσφορά αποτελεί άλλο ένα δείγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και υψηλό αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο.
Ευελπιστούμε η πράξη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*